Home » , » Εξαπατημένος και ο τρισμέγιστος πολιτικός ανήρ Χάρης Θεοχάρης

Εξαπατημένος και ο τρισμέγιστος πολιτικός ανήρ Χάρης Θεοχάρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 | 9:47 μ.μ.


Του Κώστα Μ. 

Και εκεί που θεωρούσαμε ότι είχε πέσει αυλαία μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε η κωμική θεατρική παράσταση που προσπάθησε να δώσει το κυβερνητικό μπουλούκι με την οργάνωση του γνωστού συνεδρίου, παρουσιάζονται υπουργοί που λησμονούν το σοφό λαϊκό απόθεμα που λέει ότι σε αρκετές περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός.

Θεωρούν τόσο χάπατα, τόσο αποβλακωμένους τους συντηρητικούς ψηφοφόρους που γράφουν δημοσίως τα μεγαλύτερα ψέματα τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! 

Τώρα σοβαρά: Υπάρχει έστω και ένας σοβαρός άνθρωπος που θα δει ότι χρησιμοποιείται εν άγνοια του, το όνομά του, για να αποκομίσουν κάποιοι οποιασδήποτε μορφής κέρδη και δεν θα γυρίσει τον κόσμο ανάποδα;

Αναφερόμαστε φυσικά για πολίτη με στοιχειώδη  σοβαρότητα και όχι σε έναν πολιτικάντη τον οποίο διέγραψε το κόμμα που ο ίδιος είχε ιδρύσει. 

Για τον τιτανομέγιστο και τώρα εξαπατημένο πολιτικό άνδρα Χάρη Θεοχάρη, τα ΄χει γράψει πολύ καλά ο σ. Μήτσος οπότε δεν χρειάζεται να προσθέσω τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ: Ασχετα αν τελικά πραγματοποιηθεί ή ακυρωθεί το επίμαχο συνέδριο, δεν έχουμε δει σχετική δήλωση της ,. Μενδώνη και ανησυχούμε:


Δεν είναι πρέπον να της παίρνει όλη την δόξα η ΠτΔ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger