Home » , , » Ο Χρυσοχοϊδης, η κυβέρνηση και τα Μιχαλάκια, πρέπει να απολογηθούν μετά τις σημερινές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Καρολάιν

Ο Χρυσοχοϊδης, η κυβέρνηση και τα Μιχαλάκια, πρέπει να απολογηθούν μετά τις σημερινές αποκαλύψεις για την δολοφονία της Καρολάιν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 | 7:19 μ.μ.


"Τον είχαν μόνο του σε ένα δωμάτιο για τέσσερις ημέρες. Το είχαν δεμένο στην καρέκλα. Τον χτυπούσαν με μπουνιές. Υπήρξαν ξυλοδαρμοί στο κεφάλι, στα πλευρά και στα πόδια προκειμένου να ομολογήσει την περίπτωση της ανθρωποκτονίας στα Γλυκά Νερά. Μιλάμε για ξεκάθαρα βασανιστήρια και προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αλλωστε δεν υπάρχει χειρότερο ψυχολογικό βασανιστήριο για να κάμψεις κάποιον". 

Γιώργος Ψαρρής συνήγορος του 36χρονου Γιόργκι Χαρτζεισβίλι που βασανίστηκε για 4 μέρες από μπάτσους στην ΓΑΔΑ για να ομολογήσει ότι ήταν ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος νομικός κάνει τέτοιες δηλώσεις όπως την αρχική που παραθέτουμε από συνέντευξη του η οποία δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα "Documento". Προχτές στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου - Κοττάκη είχε κάνει την συγκλονιστική καταγγελία -που παραθέσαμε σε ηχητικό- όπου επικαλούμενος την επαγγελματική του εμπειρία ουσιαστικά μας είπε ότι η ΓΑΔΑ είναι άντρο βασανιστών - μπάτσων. Το ότι μια τέτοια απίστευτη επώνυμη καταγγελία δεν απασχόλησε καθόλου τα Πετσωμένα ΜΜΕ το θεωρήσαμε αυτονόητο.

Δεν μας εντυπωσιάζει για το πώς λειτουργούν διαχρονικά οι μηχανισμοί καταστολής στο καθεστώς δικτατορίας των αστών, ούτε πέφτουμε στην λούμπα να ακολουθήσουμε αυτούς που εδώ και μισό αιώνα ζητούν "εκσυγχρονισμό και εκδημοκρατισμό" των σωμάτων ασφαλείας του συστήματος..

Η αποκάλυψη όμως που κάνει σήμερα η εφημερίδα του Κ. Βαξαβάνη είναι πολύ σημαντική και κάποιοι πρέπει να απολογηθούν. Στο πολυσέλιδο ρεπορτάζ το έντυπο παραθέτοντας πλήθος στοιχείων αποκαλύπτει  ότι από το πρώτο 24ωρο η αστυνομία είχε στα χέρια της μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και κραυγαλέας αντιφάσεις στις καταθέσεις του δράστη. Λογικά λοιπόν, σύμφωνα με τους συντάκτες του δημοσιεύματος  η αστυνομία όφειλε να θεωρεί νούμερο ένα ύποπτο της δολοφονίας της Καρολάιν τον σύζυγο της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.


Αντί γ' αυτό συλλαμβάνει έναν Γεωργιανό τον οποίο βασανίζει επιχειρώντας να τον κάνει να ομολογήσει πως είναι ο δολοφόνος των Γλυκών Νερών. Εχει την σημασία ότι το κάνει ενώ γνωρίζει την αλήθεια. Δείχνει να θέλει έναν δράστη, που δεν είναι όμως ο Αναγνωστόπουλος, είναι το βασικό συμπέρασμα του δημοσιεύματος.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger