Home » , » Μπατσάδικες προτεραιότητες

Μπατσάδικες προτεραιότητες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 | 5:10 μ.μ.

Προσπαθείς να συνέλθεις μετά το άκουσμα της σοκαριστικής μαρτυρίας που έκανε η φτωχή καθαρίστρια που η ψυχή και το σώμα της γνώρισαν μια απίστευτη βαρβαρότητα από δυο κτήνη στα Πετράλωνα το Σάββατο και καπάκι διαβάζεις διαβάζεις ότι συνελήφθη και και κατηγορείτε άλλος ένας τύπος για βιασμό 29χρονης κοπέλας στο Κολωνάκι.

Μέχρι τώρα οι εγκληματίες που έκαναν μια μεσήλικη εργαζόμενη να βιώσει έναν απίστευτο εφιάλτη δεν έχουν συλληφθεί. Και εδώ γεννιούνται μια σειρά ερωτηματικά μέρα απ' την εξοργιστική επίκληση των μπάτσων οι οποίοι είχαν καταφτάσει στο σημείο όπου συνέβαινε το έγκλημα και μπορούσαν να συλλάβουν το κάθαρμα/τα, αυτοί, λένε, περίμεναν εισαγγελικό ένταλμα μέχρι να επέμβουν. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολος Σκρέκας ανακοίνωσε ότι ο ένας δράστης έχει ταυτοποιηθεί και μάλιστα έγινε γνωστό ότι είναι σεσημασμένος κακοποιός αφού το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για το βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μπήκαμε στην ιστοσελίδα της αστυνομίας να δούμε φωτογραφίες και τα στοιχεία του, που πιθανόν η γνωστοποίησή τους θα βοηθούσε στην σύλληψη τους. Μάτσια. Προφανώς πιο σημαντικό ήταν να αναρτήσουν φωτογραφίες από κάτι μπουκάλια με ποτά που "συνέλαβαν" στο ΑΠΘ παρά τις φωτογραφίες των βιαστών μιας εργάτριας. Μάλιστα 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger