Home » , , » Μια καλή είδηση! - Το συνέδριο της γόνιμης ντροπής ακυρώθηκε!

Μια καλή είδηση! - Το συνέδριο της γόνιμης ντροπής ακυρώθηκε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 | 4:05 μ.μ.

Πηγή: Δέσποινα Κουτσούμπα - f/b

Οχι, δεν ακυρώθηκε για το σποτ όπως βολικά λέει η ανακοίνωση τω 3 καθηγητάδων και του μεγαλοκλινικάρχη μπίζνεσμαν, ακυρώθηκε για την ίδια την ουσία του Συνεδρίου. Το σποτ ήταν μισογύνικο, η ουσία του Συνεδρίου ήταν όλη η επιχειρηματολογία της αλτ-ράιτ δεξιάς για τον περιορισμό του δικαιώματος των γυναικών να ορίζουν το σώμα τους, μέσα από μια συμμαχία επιχειρηματιών-παπάδων-κυβερνητικών.

Το Συνέδριο ακυρώθηκε για έναν ακόμη λόγο: γιατί όλη αυτή η κατακραυγή έκανε κακό στις "μπίζνες" των κκ. μεγαλοκαθηγητάδων και του μεγαλοκλινικάρχη (που δεν έχασε ευκαιρία χτες στην τηλεόραση να διαφημίζει τις πανάκριβες μπίζνες του!), καθώς και σε άλλους που θα συμμετείχαν.

Ξεκίνησαν με όλη τη φόρα που τους έδινε η κυβερνητική στήριξη και κατέληξαν με την ουρά στα σκέλια να κλαυθμυρίζουν.

Αυτό ας γίνει μάθημα στην κυβέρνηση και σε όποιον άλλον ονειρεύεται να μας γυρίσει σε άλλες εποχές. Δεν θα σας αφήσουμε!

Να γίνει μάθημα και σε μας όμως: είμαστε πολλές, μπορουμε να νικάμε, αρκεί να ενώνουμε τις δυνάμεις μας και να μην αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Την επόμενη φορά θα έρθουν πιο ύπουλα, αλλά πάλι θα είαμστε εδώ!

Για πρώτη φορά η Οργανωτική Επιτροπή, βέβαια, παραδέχεται ότι "δεν πρόκειται για ένα αμιγώς Ιατρικό Συνέδριο, καθώς συμμετέχουν σε αυτό άτομα και φορείς εκτός του Ιατρικού χώρου, σε μία προσπάθεια ενημέρωσης της κοινωνίας". Γιατί τότε ονομάστηκε Ιατρικό Συνέδριο, πήρε τη σφραγίδα του ΠΙΣ και έδινε 21 "ιατρικές μονάδες" σε όποιον θα το παρακολουθούσε;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger