Home » , » Πατρίς, θρησκεία, βλαχογκλαμουριά

Πατρίς, θρησκεία, βλαχογκλαμουριά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 | 4:07 π.μ.

Λάβαμε και παραθέτουμε:  


Προς τα κομμούνια του Βαθύ Κόκκινου, απ' τα ελάχιστα πολιτικά απολιθώματα που απέμειναν

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Και εσείς δεν μπορείτε να κατηγορείτε για κατευθυνόμενη ενημέρωση καταξιωμένους δημοσιογράφους όπως ο Ν. Χατζηνικολάου, ή να αποδίδεται επαγγελματική ανεπάρκεια σε τηλεπαρουσιάστριες με μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία όπως τις κ.κ. Κοσιώνη και Ζαχαρέα. 

Εχετε βρεθεί στην λάθος πλευρά της ιστορίας και θα σας το αποδείξω αναφέροντας τα παρακάτω:

Η νέα εποχή ανέτειλε επί πρωθυπουργίας του ηγέτη που "θαυμάζει όλος ο κόσμος" όπως είπε η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και το εμπεδώσαμε απ' τις δεκάδες φορές που το επανέλαβε ο Skay. Εσείς όμως εξακολουθείτε να επαναλαμβάνεται παρωχημένες θεωρίες, τις οποίες έχει απορρίψει όλος ο πολιτισμένος κόσμος. 

Είναι η  στιγμή που "όλος ο πλανήτης περιμένει ότι η Ελλάδα θα πάει καλά", όπως διατυμπάνισε το "ο άνθρωπος που άλλαξε το σκηνικό των media στην Ελλάδα", κ. Πέτρος Κωστόπουλος, αναγγέλλοντας, την επιστροφή του στην προσπάθεια ξεβλαχεύματος και των απροσάρμοστων βλάχων, μέσω της επανέκδοσης του περιοδικού Nitro. 
Εσείς όμως εξακολουθείτε να ζηλεύεται την επιτυχημένη πορεία του Πετράν.

Το πόσο μεγαλουργεί σήμερα η Ελλάδα, μας το δείχνει και το παρακάτω γεγονός, που εσείς το αποκρύπτεται τυφλωμένοι απ' τον δογματισμό σας και την κομματική σας προπαγάνδα.

Η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", αξιότιμος, αξιοσέβαστη, διεθνούς κύρους και αναγνώρισης κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, επισκέφτηκε με ιδιωτικό ελικόπτερο και ντυμένη ένδοξη παραδοσιακή  φορεσιά τη Θυμιανή στα Σφακιά, απ' όπου ξεκίνησε η επανάσταση του 1821 στην Κρήτη. Εγινε δεκτή με όλες τις τιμές που τις αξίζουν από την πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία  ανοίγοντας την αυλαία των επισήμων εκδηλώσεων της Περιφέρειας Κρήτης για την επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης. Γι' αυτό το πολύ σπουδαίο γεγονός δεν τολμήσατε να γράψετε λέξη, γιατί δεν σας το επέτρεψαν τα σκοτεινά και ύποπτα κέντρα που καθορίζουν την θεματολογία σας,

Μην νομίζεται όμως ιντερνετικά αντικοινωνικά στοιχεία, ότι δεν έχουν γνώση οι φύλακες. Ο αξιόλογος υπουργός μας Προστασίας των υγειών Πολιτών σας έχει εντοπίσει έναν προς έναν. Θα σας καλέσει-αναγκάσει να συμμετέχετε στην εθνική προσπάθεια δίνοντας πνοή στα μέχρι τώρα ερημωμένα, ξερονήσια. 

Ο προσαρμοσμένος   

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger