Home » , , » Παπάδες και ναζί μαζί αγκαλιασμένοι.

Παπάδες και ναζί μαζί αγκαλιασμένοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 | 8:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Με αφορμή το άρθρο μας για τον Ούγγρο ναζί και τους παπάδες να θυμηθούμε κάποια πραγματάκια που έγιναν στην Κατοχή. Όταν παπάδες ευλογούσαν μαυραγορίτες, προδότες και βέβαια τους ναζί κατακτητές.

Τα έχουμε πει τα περισσότερα σε προηγούμενα άρθρα. Κατά την διάρκεια, λοιπόν, της κατοχής η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία λειτούργησε και αυτή όπως και οι υπόλοιποι θεσμοί του αστικού ελληνικού κράτους κάτω από την σημαία του κατακτητή. (Διαβάστε αναλυτικά).

Δυο λόγια περισσότερο για το Άγιο Όρος. Που απαγορεύονται οι γυναίκες, επιτρέπονται όμως οι ναζί σατανιστές.  Αδόλφος για τους ηγούμενους! Που να τους πηδήξουν οι προηγούμενοι! Και οι επόμενοι. “Ιερός τόπος” μη τα συζητάμε.

Μην τα πολυλογώ, θεωρούσαν το σφαγέα της Ανθρωπότητας, Χίτλερ, συνέχεια των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, όπως αναφέρεται με ντοκουμέντα στην παραπάνω παραπομπή! Που κι αυτοί σφαγείς ήταν οι περισσότεροι, αλλά όχι τέτοιας κλάσης.

 Αυτοί οι προδόταροι, ρε σύντροφοι, πως μας ξέφυγαν, γαμώτο; Αχ βρε Χαρίλαε, δεν τράβαγες κατά το Άγιο Όρος, να ξεβρομίσει ο τόπος; “Δεν προκάναμε”. Έχεις δίκιο. Τι να πρωτοπρολάβουμε;

Και τώρα να πούμε τη δικαιολογία: Καλέ, συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς για να μην τα πάρουν οι Βούλγαροι! Σατανικό! Το σκέφτηκαν πολύ να το πουν αυτό; Δηλαδή για να μην τα πάρουν οι φασίστες Βούλγαροι, τα έδωσαν όλα μόνοι τους στους ναζί Γερμανούς! Κι επειδή ήταν συνεργάτες γλύτωσαν και το το “άγιο” τομάρι τους έτσι;

Πως δεν το σκέφτηκαν αυτό και οι άλλοι προδότες. Οι μαυραγορίτες πχ. Έπαιρναν τις λίρες και τα χρυσαφικά του κόσμου, “για να μην τα πάρουν οι κατακτητές”, που μαζί έκαναν χρυσές δουλειές!

Στο μεταξύ σ' ένα πόλεμο έχει σημασία η προπαγάνδα. Λουκούμι ήταν για το Γκέμπελς οι επιστολές που έστειλαν οι καλόγεροι στον Χίτλερ:  “Καλέ, μας γουστάρουν οι Έλληνες! Ας τους βασανίζουμε, ας τους καίμε, ας τους εκτελούμε, μας θέλουν! Μαζόχες είναι. Το λένε και τα γκάλοπ τους: Καταλληλότερος ο Χίτλερ (στο Άγιο Όρος)”!

“Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη η φιλοαξονική εφημερίδα «Νέα Ευρώπη», η οποία προπαγάνδιζε τη νίκη της ναζιστικής Γερμανίας. (Αξίζει να διαβάσετε το αφιέρωμα για όλες τις ελληνικές φυλλάδες που υπηρέτησαν τους ναζί κατακτητές) Σε δημοσίευμα της εφημερίδας στις 6 Ιουνίου 1943 οι ναζιστές παρουσιάζονταν ως υπερασπιστές του χριστιανισμού και ανέφερε ότι η Σύνοδος του Άγιου Όρους εμπιστευόταν τις γερμανικές δυνάμεις, καθώς προστάτευαν τη χώρα από την αθεΐα....”

Στο μεταξύ δίπλα στο Χριστό και την Παναγία, έβαλαν πορτραίτο του Χίτλερ! Κάλε “άγιος” λέμε! Έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες, με τους δήμιους, όλοι χαρούμενοι κι ευλογημένοι! Οι ξεφτιλισμένοι προδότες!

Αυτά για να ξέρουμε γιατί κλήρος και σατανιστές εγκληματίες χρυσαλήτες είναι κολλητάρια. Μα είναι οικογενειακοί φίλοι, συνεργάτες! Από τον καιρό των γαμημένων παππούδων τους ακόμα.

Που είσαι βρε πραγματικά Άγιε Ιωσήφ Στάλιν; Να διώξεις κάτι διαόλους μαυροφορεμένους.

Περιττό να πούμε πως μετά την ήττα των ναζί, το κράτος είχε στα όπα – όπα τους ρασοφόρους προδότες, όπως όλους τους συνεργάτες των Γερμανών. Τι είπαμε πρόσφερε η Εκκλησία στη χώρα;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger