Home » , » Στόκοι εις τον κύβο.

Στόκοι εις τον κύβο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 | 6:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Χθες ασχοληθήκαμε με τους στόκους. Ήταν η μέρα τους. Άλλωστε η διακυβέρνηση της μπανανίας από τη γαλάζια συμμορία, μπορεί να χαρακτηριστεί “τετραετία (;) των στόκων”.

Στόκοι μπάτσοι πέρασαν το στόκο για άσπρη. Γράψαμε σχετικά, είπε κι ο κόσμος. Λάθη γίνονται. Ο άλλος πχ έγινε μπάτσος, τι χειρότερο; Άδικη σύλληψη; Αυτό δεν είναι λάθος, είναι συνήθεια!

Στόκοι τα γαλάζια τρολλ που – κατά πως φαίνεται – προσπαθούν να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Βλάκας με περικεφαλαία και κρατική αργομισθία, ονόματι Σίλας, συγκρίνει το κάπνισμα με την παιδεραστία, στην προσπάθεια να ξεπλύνει το Λιγνάδη!

Για το ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει ο τύπος. “Το δίλημμα των επόμενων εκλογών: Καπνιστές ή παιδεραστές”; Για τι κατηγορούν τα γαλάζια τρολλ τους ρεφορμιστές; Πως ο Πολάκης καπνίζει! Γιατί κατηγορούνται οι νεογιδοκράτες; Πως είναι καθάρματα, κτήνη, που ξεπλένουν παιδεραστές και άλλους εγκληματίες. “Συγχαρητήρια” από τώρα, το εξασφάλισε το μονοψήφιο η ΝΔ στις εκλογές.

Το μόνο που βρήκαν δηλαδή να πουν για το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πως ο Πολάκης καπνίζει; Αυτό θα πουν, τι άλλο; Αφού κάνουν την ίδια πολιτική. Εντάξει, Συριζαίοι, δεν είστε ίδιοι. Οι νεοδημοκράτες κλέβουν περισσότερα σαν πιο έμπειροι μαφιόζοι. Και οι ναζί βολεύτηκαν στη ΝΔ. Στα πρόσωπα υπάρχει διαφορά. Όχι όμως στην ουσία που είναι η πολιτική.

Μάθετε όμως ρεφορμιστές, πως όταν κάνεις την ίδια πολιτική, τα πρόσωπα δεν αλλάζουν παρά ελάχιστα. Κι εσάς σας έβγαλε ο κόσμος, για να αλλάξετε μια άσχημη κατάσταση, τα μνημόνια, όχι να τη διαχειριστείτε και να φέρετε τη δική σας συμφορά.

Αρκετά και με αυτούς τους στόκους. Τώρα θα μιλήσουμε για το μεγάλο περίπατο. Σκάνδαλο μεγατόνων. Ο ορισμός του σκανδάλου. Έφαγαν όλες οι γαλαζοπράσινες κάμπιες. Κι αφού μας στοίχισε ο κούκος αηδόνι, η γλάστρα χρυσή, τα ξήλωσαν όλα! Φυσικά. Εξαφάνισαν τα ίχνη του εγκλήματος. Ποιος είναι όμως ο στόκος; Ο δήμαρχος

; Οι κουμπάροι που φάγανε με χρυσά κουτάλια. Οι εισαγγελείς που διορίστηκαν από τη ΝΔ και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούνε.

Δυστυχώς εδώ ο στόκος είσαι εσύ, καλέ μου Αθηναίε. Που έβγαλες τα λαμόγια. Ωραίος ο ανεψιός ε; Σε χρέωσε 2.000.000 για το τίποτα και συνεχίζει.

Όπως εύστοχα σχολιάστηκε “Για 2 μύρια κάνετε έτσι; Ξέρετε ποσά έχει σκοπό να φάει το σόι μέχρι να τους πουλέψουμε;” Όλα θα τα φάει το σόι. Όσο τους αφήσουμε, τόσο θα τρώνε. Άντε να βγαίνουν οι γαλάζιοι στόκοι να υπερασπιστούν το γιο της Ντόρας.

Φυσικά τα σχόλια είναι ιδιαιτέρως πολλά και φαρμακερά. Ακόμα και τα περισσότερα γαλάζια γίδια βγάζουν το σκασμό, ή παραδέχονται τη νίλα. Τι να το κάνουμε όμως; Τα λεφτά φαγώθηκαν, πάνε!

Θα δώσει ο δήμαρχος τα δικά του να καλυφθεί η ζημιά; Όχι βέβαια, ποιος θα τον αναγκάσει; Οι δικαστές που είναι δικοί τους;

Θα μπορούσε να κατέβουν οι Αθηναίοι έξω από το δημαρχείο και το σπίτι του να πουν “Μπακογιάννη μασκαρά, φέρε πίσω τα λεφτά”. Είναι όμως καλοκαίρι ετοιμαζόμαστε για διακοπές, έχει καύσωνα, κυκλοφορεί κι η Δέλτα... Καλά μη βγεις έξω και πάθεις ηλίαση, κάνε κάτι πιο απλό. Αν τον ψήφισες, πήγαινε μπροστά στο καθρέφτη, μούτζωσε τον εαυτό σου και φτύσε τον μη βασκαθεί.

Κάνει την πρακτική του για πρωθυπουργός. Να κάνω μια πρόβλεψη: Δεν πρόκειται να γίνει. Το σοκ από τη χούντα Μητσοτάκη είναι τόσο μεγάλο, που, όταν απαλλαγούμε, θα πάνε μέσα οικογενειακώς.

Εκτός, αν φροντίσουν κάτι ρεφορμιστικοί στόκοι να τη γλυτώσει. Όπως έκαναν με την ναζιστική εγκληματική συμμορία. Ούτε μια δίκη δεν μπόρεσαν να τελειώσουν οι άχρηστοι!

Στο μεταξύ ο δήμαρχος κόβει δέντρα και βάζει κάτι σαχλαμάρες, πανάκριβες κι αυτές, που υποτίθεται φιλτράρουν τον αέρα. Τα δέντρα δεν βγάζουν μόνο οξυγόνο, κάνουν και ίσκιο! Μπακογιάννη, άσε τα δεντράκια ήσυχα. Μη φοβάσαι. Άμα αποφασίσει ο κόσμος να σε κρεμάσει, υπάρχουν και κοντάρια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

10 Ιουλίου 2021 στις 7:19 μ.μ.

Δεν χορταινω να διαβαζω και να ξαναδιαβαζω τις αναρτησεις σου!!! Υφος σαρκαστικο, κριτικη δεικτικη αλλά δικαιη, θεματα επικαιρα και σημαντικα. Μου αρεσουν επισης πολυ οι..."λυσεις" που δινεις. Αν και θα προτεινα καποιες αλλες πιο...αργες. Λιγες οι χαρες στην ζωη μας και πρεπει να τις απολαυσουμε με ολη την δυναμη.

12 Ιουλίου 2021 στις 11:06 π.μ.

Μιά χαρά τα έκαναν, απλά είσαστε προκατειλημμένοι. Αν ήταν κοκαϊνη, θα την παρέδιδαν;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger