Home » , , » Ενας αλήτης -τραμπούκος δήμαρχος, Αχ Μπέος προς δημότες Βόλου: "Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο" (Βίντεο)

Ενας αλήτης -τραμπούκος δήμαρχος, Αχ Μπέος προς δημότες Βόλου: "Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 | 10:26 μ.μ.

Για τις καταστάσεις που συντέλεσαν ώστε ο Αχιλλέας Μπέος να βρεθεί δήμαρχος Βόλου διαβάστε την ανάρτησή μας η οποία είχε τίτλο Η κοινωνική ρίζα του βολιώτικου "μπεϊσμού".

Κι ενώ θεωρούσαμε ότι δεν μπορούσε ο Μπέος να ξεπεράσει σε χυδαιότητα και τραμπουκισμό προηγούμενες ενέργειες του, έρχεται σήμερα ένα δημοσίευμα από ιστοσελίδα της Μαγνησίας να μας διαψεύσει. 

Το σκηνικό που δημιουργήθηκε σήμερα Επεισόδιο στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε  "η παρουσίαση της υποψήφιας νέας επένδυσης που αφορά στη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) στο λιμάνι του Βόλου" δεν πρέπει να έχει προηγούμενο.

Δεν γνωρίζουμε να έχει υπάρξει παρόμοιο γεγονός που ένας δήμαρχος να συμπεριφέρεται σαν κοινός τραμπούκος και να αποκαλεί τους πολίτες της πόλης του "αλήτες" και "κοπρίτες" και να τους απειλεί ότι ο ίδιος θα τους κάνει "μαύρους στο ξύλο"!

Φυσικά δεν μας εντυπωσιάζει η  άθλια, τραμπουκική συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου . Για να μην επαναλαμβάνουμε πράγματα που ήδη τα έχουμε διατυπώσει σας παραπέμπουμε σ' αυτή μας την ανάρτηση.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

20 Οκτωβρίου 2021 στις 6:29 π.μ.

ΤΟ ερωυημα που μπαινει αμειλικτα ειναι το ποιος ψηφισε αυτον τον αλητη τραμπουκο Ολα τα αλλα περιτευουν

20 Οκτωβρίου 2021 στις 9:39 π.μ.

Αυτον τον αλητη τραμπουκο και κοινο ΑΠΑΤΕΩΝΑ εξελεξαν δημαρχο τα ουγκανα στον Βολο! Προς αιωνια ντροπη τους!

20 Οκτωβρίου 2021 στις 7:32 μ.μ.

Το θέμα του κοινωνικού εδάφους πάνω στο οποίο φύτρωσε στον Βόλο το δηλητηριώδες φασιστικό χόρτο του Μπέου, με ό,τι αντιπροσωπεύει αυτό το πρόσωπο και η νοοτροπία του, το είχαμε συζητήσει αναλυτικά στο Βαθύ Κόκκινο τον Ιούνιο του 2020. Υπενθυμίζω σχετικά τις απόψεις πού διατύπωσα τότε στο σύνδεσμο: http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/06/blog-post_212.html?m=1.
Εν ολίγοις ο Μπέος είναι προϊόν της βαθύτατης και πολύπλευρης κρίσης που περνάει εδώ και πάρα πολλά χρόνια η κοινωνία του Βόλου, ενώ στις τελευταίες εκλογές του 2019 η υποστήριξη του Μπέου έγινε ανεπίσημη αλλά ολοφάνερη υπόθεση των 3/4 της επίσημης μητσοτακικής δεξιάς, με συνδετικό κρίκο τον βολιώτη καπιταλιστή και άνθρωπο της οικογένειας των Μητσοτάκηδων Κώστα Λούλη, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός βραχίονας στη συντονισμένη προσπάθεια τα "ούγκανα" της δεξιάς του ευρύτερου δήμου Βόλου (από την κορυφή του Πηλίου ως τις ... Μικροθήβες) να ψηφίσουν από κοινού με τους χουντοφασίστες -κι όχι μόνο...- για δήμαρχο το Μπέο, εις βάρος μάλιστα και της ίδιας της εμφανιζόμενης ως αμιγώς "νεοδημοκράτισσας" υποψήφιας δημάρχου Βόλου, που ως άνθρωπος, ως χαρακτήρας, μόρφωση και προσωπικότητα φυσικά δεν είχε τίποτα το κοινό με τον Μπέο και τη σαπίλα που αυτός αντιπροσωπεύει. Όμως η μεν επίσημη δεξιά του Μητσοτάκη καμώθηκε πως δήθεν δεν στηρίζει επίσημα κανένα υποψήφιο, αφετέρου δε εξαπέλυσε τον Λούλη ανοιχτά στο πλευρό του Μπέου ώστε τα ... ούγκανα που ελέγχονται στο Βόλο από τύπους σαν τον Λούλη, τα ούγκανα που τον Ιούλιο θα ψήφιζαν στο Βόλο τον νυν τύραννο Μητσοτάκη δίνοντάς του 4 στους 6 βουλευτές Μαγνησίας, αυτά τα ίδια υποκείμενα το Μάη να πάνε να ψηφίσουν στο Βόλο, όπως και ψήφισαν, τον κατάμαυρο φασίστα Μπέο σχεδόν μονοκούκι.Η άλλη δεξιά υποψήφια δήμαρχος Βόλου, που οπωσδήποτε δεν είχε καμία σχέση με φασιστική και τραμπούκικη νοοτροπία, το Μάη 2019 πάτωσε.. Όπως άλλωστε θα έγραφαν κι οι σύντροφοι Κόκκινος και melito, αν δεν ψήφιζαν έτσι τα δεξιά ...ούγκανα του Βόλου, τότε ...τι διάολο ούγκανα της δεξιάς θε 'να ήταν όλα αυτά τα ανεγκέφαλα υποκείμενα; Έλα ντε!!

20 Οκτωβρίου 2021 στις 7:52 μ.μ.

Ναι melito! Αναθεμα σε αυτους που τους ψηφισανε. Και αυτον και τους αλλους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger