Home » , » Το νέο "κατόρθωμα" του "άριστου" κυβερνητικού βουλευτή Σ. Σιμόπουλου

Το νέο "κατόρθωμα" του "άριστου" κυβερνητικού βουλευτή Σ. Σιμόπουλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022 | 8:57 μ.μ.

Θυμάστε έναν "κύριο", βουλευτή της Ν.Δ, ονόματι Στράτος Σιμόπουλος, κολλητό του Μεσσήνιου  πολιτικού, Α. Σαμαρά, ο οποίος σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του παρουσιάζεται υπερπατριώτης, όπως ακριβώς όπως ο ομοϊδεάτης φίλος του πρώην αρχηγός της Ν.Δ;

Είναι το ίδιο πρόσωπο που όταν έγινε η γνωστή επίθεση των ναζιστικών ταγμάτων εφόδων στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, αυτό που θεώρησε σκόπιμο να κάνει ήταν να χαϊδέψει τους ναζί τραμπούκους της Θεσσαλονίκης επαναλαμβάνοντας την ανιστόρητη και επικίνδυνη  θεωρία των δυο άκρων: «Η δράση αυτή της αριστεράς γεννά την απαράδεκτη αντίδραση της άλλης πλευράς», ξεστόμισε ο Σιμόπουλος. 
Ομως αποδεικνύεται τώρα η "μια πλευρά" είναι αυτή της ναζιστικής συμμορίας που δολοφόνησε τον Αλκη. 
Πάλι καλά δηλαδή που δεν μας είπε σήμερα ο νεοδημοκράτης βουλευτής ότι το θύμα "προκάλεσε" τους δολοφόνους του.

Αν σας διαφεύγει, αυτός ο "άριστος" κυβερνητικός βουλευτής ήταν το ίδιο πρόσωπο που είχε εκτιμήσει ότι ο ήρωας της Εθνικής μας Αντίστασης Μανώλης Γλέζος "Σε όλη του τη ζωή ήταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας".  

Αυτός λοιπόν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, της Ν.Δ έφτασε στο σημείο να πει σε εκπομπή του Kontra Channel, ότι οι νεκροί της πανδημίας είναι ένας… λεκές που μεγεθύνει η αντιπολίτευση. Μετά τον σάλο που δημιούργησε η δήλωση του, πάει να μας βγάλει όλους τρελούς ανακαλώντας  τα λεγόμενα του  υποστηρίζοντας  ότι η διατύπωση του για "«λεκέ και για τρίχα που γίνεται τριχιά» δεν αφορούσε στην πανδημία, αλλά στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει".

Το βίντεο όμως δεν του αφήνει τα περιθώρια να μας παρουσιάσει το μαύρο άσπρο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger