Home » , , » Τα νέα κατορθώματα του "πατριώτη", "θεοσεβούμενου" και "σκεπτόμενου εθνικά", Γ. Πατούλη, τα οποία, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν απατεώνα!

Τα νέα κατορθώματα του "πατριώτη", "θεοσεβούμενου" και "σκεπτόμενου εθνικά", Γ. Πατούλη, τα οποία, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον καθιστούν απατεώνα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 | 8:59 μ.μ.

Την λαϊκή ρήση που λέει "εδώ που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι". την γνωρίζεται. Μας την θύμισε σήμερα ο Γιώργος Πατούλης με την απάντηση που έδωσε στην αποκάλυψη της Κυριακάτικης Αυγής ότι «κατέθεσε ένα διδακτορικό 130 σελίδων, στο οποίο εντοπίζεται πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από προγενέστερα διδακτορικά εννέα άλλων επιστημόνων, χωρίς κανένα από αυτά να βρίσκεται εντός εισαγωγικών και χωρίς την παραμικρή παραπομπή σε πηγή».

Και ενώ ο Περιφερειάρχης "πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη" αντί να ψελλίσει κάποια δικαιολογία επί της ουσίας του δημοσιεύματος, εξαπολύει ένα οχετό ύβρεων με στόχο το "άρρωστο" διευθυντήριο της ΑΥΓΗΣ που μετέτρεψε την εφημερίδα σε "λασποκουβά" μιας αρρωστημένης  αριστεράς, μπλα μπλα ...

Για το τεκμηριωμένο δημοσίευμα της εφημερίδας στο οποίο με πλήθος στοιχείων αποδεικνύεται  ότι ο Πατούλης κατέθεσε ένα διδακτορικό 130 σελίδων, στο οποίο εντοπίζεται πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από προγενέστερα διδακτορικά εννέα άλλων επιστημόνων, ούτε λέξη. Περιορίζεται σε μια γενικόλογη τοποθέτηση ότι θα "ασκήσει κάθε νόμιμο μέσο" για την "αποκατάσταση του ονόματος μου και της επιστημονικής του υπόστασης".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πατούλη είναι μονόδρομος να υποβάλει την παραίτησή του αφού «στον χιονιά αποδείχθηκε ανίκανος. Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι και απατεώνας».

Υ.Γ: Mε παρέμβασή του το Δίκτυο Ερευνητριών και Ερευνητών μιλάει για «τεράστιο ποσοστό λογοκλοπής του διδακτορικού του κ. Πατούλη», καλώντας τη διοίκηση του ΕΚΠΑ καθώς και την υπουργό Παιδείας να προχωρήσουν «στην καθαίρεση του Διδακτορικού τίτλου του κ. Πατούλη».

Υ.Γ1: Θυμάστε την περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη που ο Μητσοτάκης αναγκάστηκε να απολύσει, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε πλαστογραφήσει το πτυχίο του; Ε. όταν "έκατσε" ο σάλος η κυβέρνηση τον βόλεψε σε μια αμειβόμενη θέση στο  στο διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Υ.Γ2: Μην αναμένεται την είδηση σχετικά με την περίπτωση του "απατεώνα" -σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ- Πατούλη να την δείτε πουθενά δημοσιευμένη.  6.897.428,81 € θα ξοδέψει το 2022 για το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής της Περιφέρειας ο Πατούλης ... πολλά τα λεφτά ... Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο Περιφερειάρχη είναι γαλαντόμος στο να σκορπάει τα ... δικά μας χρήματα...  Να φέρουμε στην μνήμη σας ότι ο "πατριώτης", "θεοσεβούμενος" και "σκεπτόμενος εθνικά", σύμφωνα με δηλώσεις του Γ. Πατούλης διέθεσε το ποσό των  124.000 ευρώ (!!!) ώστε να εκδοθούν λευκώματα για την ιστορία της Αθήνας , "για να το κάνει δώρο σε επίσημους προσκεκλημένους", ενώ έδωσε 20.000 ευρώ ώστε να διακοσμήσει όμως αξίζει στην "μεγαλειότητά" του, τον χώρο εργασίας του. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Μαρτίου 2022 στις 1:28 π.μ.

Αντί να προβάλλεται την κάθε αποκαλυψη της Αυγουλας δείτε τα χάλια του χώρου σας που δεν μπορείτε μια αγκιτατσια να κάνετε.Ο κόσμος παθαίνει απανωτά ηλεκτροσόκ στο εισόδημα του και σεις συριζετε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger