Home » , » Καλησπέρα στα ιδανικά σας ...

Καλησπέρα στα ιδανικά σας ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 | 9:22 π.μ.

Αλλο ένα έξοχο "λιβάνισμα της μπόχας", που έγραφε ο Βάρναλης, εισπράξαμε σήμερα, διαβάζοντας το κείμενο που υπογράφει ο Μιχάλης Μητσός, στα "Νέα". 

Οπως ένας δημοσιολόγος-εκδότης, απ' τους πιο ευνοημένους της πέτσινης λίστας είχε την έμπνευση να αποδώσει στον Μητσοτάκη τον προσδιορισμό του "νέου Μωυσή", έτσι και ο υπάλληλος του Μαρινάκη σήμερα προσπαθεί να κάνει την αγιογραφία του Ζαλένκι σήμερα χωρίς όπως να κατορθώνει να φτάνει στις επιδόσεις τον Θανάση Μαυρίδη.

Ο Μιχάλης Μητσός, λοιπόν σήμερα, -άλλος πολιτικός γενίτσαρος κι αυτός-, μας γράφει στην στήλη του: "Ο Ζαλένκι εκπροσωπεί τη δημοκρατική, την ευρωπαϊκή, την απείθαρχη Ουκρανία. Είναι ο πολιτικός που έχει ξεσηκώσει με τις εμπνευσμένες ομιλίες Ευρώπη και Αμερική. Επειδή, όπως είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είναι ο ήρωας της διπλανής πόρτας".

Αυτοί η ηγέτες τύπου Ζαλένκι είναι τα πρότυπα των αστών. Πλήρως διεφθαρμένοι -ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι συμμετείχε μαζί με φίλους και συνεργάτες σε ένα πλέγμα offshore εταιρειών με άγνωστα περιουσιακά στοιχεία, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας- ενώ στην "ιδανική δημοκρατία" τους, όπως αυτή της Ουκρανίας που θαυμάζουν, το Κομμουνιστικό Κόμμα της είναι απαγορευμένο και οι  εγκληματικές διώξεις ενάντια σε κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές είναι καθημερινές, ενώ στον κρατικό μηχανισμό επικρατούν οι ναζί αξιωματούχοι.

Υ.Γ: Για τα τα λέμε όλα όμως, ο Μητσός έφαγε την σκόνη της "Ελεύθερης Ωρας" που στο πρόσωπο του Ζελένσκι αναγνωρίζει τον προφήτη και τον "παγκόσμιο ηγέτη - άρχων της ειρήνης". 😜

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger