Home » , , » "Χαστούκι" από σκιτσογράφο της Αυγής στον Τσίπρα

"Χαστούκι" από σκιτσογράφο της Αυγής στον Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 | 3:36 μ.μ.

Πανηγυρίζει σήμερα η φυλλάδα "Καθημερινή" γιατί "Ανοίγει ο δρόμος για την ενεργοποίηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε συνταγματική τη λειτουργία της". Στην ίδια ρότα και τα "Νέα" του Μαρινάκη" μας γράφει πρωτοσέλιδα: "Το ΣτΕ γκρέμισε τα εμπόδια για την Αστυνομία Πανεπιστημίων. Εδωσε την τελική έγκριση για την λειτουργία της".

  Σχολιάσαμε χτες αυτό το γεγονός και δεν έχουμε κάτι περισσότερο να προσθέσουμε.

Εναυσμα μας, γι' αυτή την ανάρτησή μας είναι το "χαστούκι" που δίνει σήμερα στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρας, με το δημιούργημα του ο σκιτσογράφος της "Αυγής" Τάσος Αναστασίου
Πολύ εύστοχα ο σκιτσογράφος δίνει την "εικόνα" της ταξικής φύσης της αστικής "δικαιοσύνη", που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις δικές μας προσεγγίσεις. Είναι όμως διαμετρικά αντίθετη με την άποψη που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και το γράφουμε αυτό, γιατί μόλις πριν μερικές μέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδινε τα διαπιστευτήρια του προς το αστικό σύστημα, εκθειάζοντας ένα πυλώνα του, την αστική "δικαιοσύνη" δηλώνοντας ότι  μπροστά στο φαινόμενο της μαζικής ληστείας των λαϊκών κομμάτων από την κλίκα των κερδοσκόπων παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, η αντίδραση του εξαντλείτε στο να καταφύγει στην "Ελληνική δικαιοσύνη που είναι αυτή που θα κρίνει αν η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι νόμιμη ή παράνομη¨.

Τα εύσημα μας, στον Τ. Αναστασίου

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger