Home » , , » Ενας κλασικός εκφραστής της αλητοδημοσιογραφίας, ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, ας εύχεται να μην έχει καμιά συνάντηση με τους "Απάτσι των Εξαρχείων αυτή η πολιτισμική βλάβη"

Ενας κλασικός εκφραστής της αλητοδημοσιογραφίας, ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, ας εύχεται να μην έχει καμιά συνάντηση με τους "Απάτσι των Εξαρχείων αυτή η πολιτισμική βλάβη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 | 11:32 μ.μ.

Απ' τους πιο κλασικούς εκφραστές της αλητοδημοσιογραφίας, είναι ο τύπος στον οποίο αναφερόμαστε στην ανάρτησή που τιτλοφορούσαμε: "Τάκης Θεοδωρόπουλος: Ανυπόφορη βρώμα και σαπίλα από τον "συγγραφέα-δημοσιογράφο" που επιχειρεί "ξέπλυμα" του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη"

Το παραπάνω άρθρο μας θυμηθήκαμε διαβάζοντας ένα εμετικό κείμενο του γνωστού ««φιλοευρωπαϊστή» δημοσιογράφου της Καθημερινής, Τάκη Θεοδωρόπουλου, τα ρατσιστικά σχόλια και ο αντικομμουνισμός του οποίου  -η πολιτική μήτρα του Τάκη Θεοδωρόπουλο είναι αυτή απ' την οποία προήλθαν οι ταγματασφαλίτες, οι δοσίλογοι και οι ξένοι προστάτες τους, γράφαμε-, δημιουργούν στομαχικές διαταραχές.

"Ο σιδηρόδρομος δεν θα είχε φτάσει έως την απώτατη Δύση χωρίς τη βοήθεια του «ιππικού» – βλ. Τζον Γουέιν, Τσάρλτον Ιστον και λοιπούς. Διότι ο σιδηρόδρομος, η σπονδυλική στήλη των ΗΠΑ, δεν ήταν απλώς τεχνικό κατόρθωμα. Υπήρξε μεγάλη πολιτισμική κατάκτηση, που συνέβαλε στη δημιουργία του μεγάλου έθνους. Και, όπως είναι φυσικό, αντιμετωπίσθηκε από τους ιθαγενείς Αμερικανούς ως η μεγαλύτερη απειλή για τον δικό τους πολιτισμό και τον δικό τους τρόπο ζωής. Τα άλογά τους στάθηκαν ανήμπορα να αντιμετωπίσουν την επέλαση του σιδερένιου θηρίου που έφτυνε καπνούς. Οι ινδιάνοι δεν αφανίστηκαν μόνο στρατιωτικά. Αφανίστηκαν πολιτισμικά. Ο πολιτισμός τους δεν άντεξε στην επέλαση του πολιτισμού που μετέφερε ο σιδηρόδρομος. Και αυτό είναι που ανησυχεί περισσότερο τους ιθαγενείς των Εξαρχείων", μας γράφει ο "διανοούμενος" σήμερα στην φυλλάδα του Αλαφούζου.

Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας να κάνουμε ιστορικά μαθήματα σ' αυτόν τον αστοιχείωτο για το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα της Ιστορίας με θύματα 100.000.0000 Ινδιάνους

Η χυδαιότητα του όμως, που συμβαδίζει με την προτροπή του προς την κυβέρνηση για ένταση της καταστολής στους κατοίκους των Εξαρχείων που αντιδρούν στα σχέδια κυβέρνησης - Μπακογιάννη, την μόνη απάντηση που μπορεί να πάρει είναι αυτή που προτείνει ο "δικός" μας "θείος Νώντας".

Και κάτι τελευταίο. Καμιά φορά "κ." Θεοδωρόπουλε οι "Απάτσι αυτή η πολιτισμική βλάβη", όπως γράφετε, έχουν και κάποιες συμπεριφορές που δεν θα σας ενθουσιάσουν αν τις γνωρίσετε. Καλό είναι να το έχετε κι αυτό υπ' όψιν σας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger