Home » , » Λαδώσαμε και βρισκόμαστε στην "ενημέρωση 108"!

Λαδώσαμε και βρισκόμαστε στην "ενημέρωση 108"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 | 2:09 μ.μ.

Δεν υπάρχει περίπτωση ... λαδώσαμε, βάλαμε μέσον, μας έκαναν χάρη, κάτι έγινε τέλος πάντων και έχουμε "ενημέρωση 108"!!! Κανονικά έπρεπε να είμαστε στον πάτο της κατάταξης!

Κι αυτό γιατί όσο κατανοητό και να είναι ότι διαχρονικά τα κρατικά κυβερνητικά ΜΜΕ αποτελούν προπαγανδιστικά φερέφωνα του κυβερνητικού κόμματος - με τον διορισμό προέδρου της ΕΡΤ, του πρώην διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Ζούλα, το τερμάτισαν-  στο πρόσφατο παρελθόν κρατούσαν κάποια υποτυπώδη προσχήματα. Σήμερα κάποιοι εργαζόμενοι σ' αυτά κατάντησαν ... Γεωργαλάδες. 

Και καλά κάποιοι κρατικοδίαιτοι δημοσιολόγοι να μην έχουν ίχνος τσίπας και η αξιοπρέπεια να τους είναι άγνωστη λέξη. Κατανοητό και το ΕΣΡ να ... πετάει αετό. Το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων δεν αισθάνεται την παραμικρή ανάγκη να περιφρουρήσει το όποιο κύρος του έχει απομένει; 

"Εδώ και κάποια χρόνια όμως, από τότε που στο τιμόνι της ΕΣΗΕΑ βρέθηκαν η Μαρία Αντωνιάδου, της Ν.Δ σαν πρόεδρος και ο Σταύρος Καπάκος του ΣΥΡΙΖΑ σαν γενικός γραμματέας, το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, έχει πάρει μια κατηφόρα χωρίς σταματημό", έγραφε σε περασμένη ανάρτηση σύντροφος, σχολιάζοντας την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να συνταχτεί με την πρόθεση της κυβέρνησης για επιβολή λογοκρισίας. Στην προκειμένη περίπτωση όμως έχουμε ένα κατ' ευφημισμό δημόσιο ΜΜΕ και έναν δημοσιολόγο που βιοπορίζεται από τον κρατικό κορβανά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ευαισθησία η ΕΣΗΕΑ για να αντιδράσει. Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο! 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger