Home » , » Ποιος δουλεύει ποιόν;

Ποιος δουλεύει ποιόν;

Από giorgis , Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:08 μ.μ.

Του Γ.Γ

Θα έχετε πιθανόν παρακολουθήσει το μπάχαλο που ακολούθησε μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν τα φερόμενα λεχθέντα από τον Γιάννη Ρουμπάτη, στην κατάθεση του Εξεταστική Επιτροπή της βουλής για την υπόθεση των υποκλοπών. 
Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κάποιοι δημοσιογράφοι διακινούν χαλκευμένα αποσπάσματα της κατάθεσής μου. 

Λογικό είναι αφού δεν έχουμε δικιά μας πληροφόρηση να προσπεράσουμε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

Μια αρχική παρατήρηση. Ο Ρουμπάτης, όπως και προηγουμένως ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Θεόδωρος Δραβίλλας κατέθεσαν κανονικά χωρίς να επικαλεστούν κανένα "απόρρητο". Δηλαδή είτε μαλακίες έλεγε η Ντόρα και πρέπει να ζητήσει συγνώμη για την παραπληροφόρηση που έκανε, είτε οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ παρανόμησαν και πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους. ότι αυτό είναι παράνομο και πρέπει να διωχθούν.

Και μια αφελή ερώτηση. Αν ισχύει αυτό που δημοσιεύεται και αναφέρει ότι ο Γ. Ρουμπάτης κατέθεσε  στην Εξεταστική Επιτροπή ότι ενημέρωνε προσωπικά τον Μητσοτάκη  -παραδίδοντας μάλιστα και συγκεκριμένους φακέλους- για τις έρευνες της ΕΥΠ, την περίοδο 2015 -2019, πριν δηλαδή γίνει πρωθυπουργός, πιστεύει κανείς ότι σήμερα που έχει και την ευθύνη για την λειτουργία της ΕΥΠ, ο Μητσοτάκης, δεν ενημερωνόταν για την λειτουργία της και συνεπώς για τα πολιτικά πρόσωπα που παρακολουθούσε; (Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής ήταν 6-7). 

Ποιο εύκολο θα είναι μάλλον να αποδεχτεί κάποιος την ύπαρξη του Αγιου Βασίλη παρά την επίκληση του Παναγιώτη Κοντολέωντα ότι δεν ενημέρωνε για τις παρακολουθήσεις τον Μητσοτάκη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger