Home » , , » Θα τολμήσει ο Τσίπρας να διαγράψει τον Πολάκη; (Βίντεο)

Θα τολμήσει ο Τσίπρας να διαγράψει τον Πολάκη; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 | 8:10 μ.μ.

Για να διατυπώσουμε και μια αφελή απορία: Θα τολμήσει ο Α. Τσίπρας να διαγράψει από την Κ.Ο τον Παύλο Πολάκη;
Και θα αιτιολογήσουμε γιατί θέτουμε αυτό το ερώτημα.

Χτες γράφαμε ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής  Παναγιώτης Κουρουμπλής παρουσιάστηκε "δικαιωμένος" σε ομιλία του στην βουλή. 

Μετά την πρόσφατη μελέτη του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα που δόθηκε στην δημοσιότητα, και αναφέρει το κυβερνητικό έγκλημα στην απάνθρωπη πολιτική επιλογή που ακολουθήθηκε στην αντιμετώπιση της θανατηφόρας πανδημίας και στοίχησε χιλιάδες νεκρούς, ο πρώην Συριζαίος βουλευτής θεωρεί ότι αποδείχτηκε ότι ήταν άδικη η διαγραφή του από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. 

Να θυμίσουμε ότι ο Κουρουπλής είχε χαρακτηρίσει δολοφόνους τους βουλευτές της Ν.Δ που στήριζαν την εγκληματική πολιτική στην διαχείριση της πανδημίας.

Σήμερα ο Παύλος Πολάκης, -όπως παρακολουθούμε στο παρακάτω βίντεο- έδωσε ρεσιτάλ από το βήμα της βουλής. Απευθυνόμενος στον Θάνο Πλεύρη του είπε: «Δεν θα έπρεπε να σε λένε υπουργό Υγείας, της Ελληνικής δημοκρατίας, έπρεπε να σας λένε βαρκάρη του Αχέροντα και σας και την κυρία Γκάγκα». Και πρόσθεσε ο πρώην αν. υπουργός Υγείας ότι "θα οδηγηθείτε κ. Πλεύρη στο ποινικό δικαστήριο".

Επανέλαβε δηλαδή, με άλλα λόγια ο Πολάκης, όσα είχε πει ο Κουρουπλής και που του στοίχησαν την διαγραφή του. 

Με δεδομένο ότι η στάση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αρκείτε στο να απαιτεί απλώς μια συγνώμη από τον Μητσοτάκη για τον τρόπο που η κυβέρνησή του αντιμετώπισε την πανδημία, -κάτι που έχει εξαγριώσει ακόμα και οπαδούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης-, το ερώτημα που τίθεται είναι: Τι θα κάνει τώρα ο Τσίπρας; Θα τολμήσει να δείξει την ίδια πυγμή που έδειξε στον Κουρουπλή και στον "αψύ Σφακιανό" - όπως τον είχε χαρακτηρίσει - Παύλο Πολάκη; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger