Home » , » Ανούσιες πολιτικάντικες κοκορομαχίες

Ανούσιες πολιτικάντικες κοκορομαχίες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 | 6:14 μ.μ.


Παραπάνω παρακολουθούμε ακριβώς αυτό που για μας είναι ανούσια πολιτικάντική κοκορομαχία.
Απ' την μια έχουμε έναν υπουργό ο οποίος παρουσιάζεται ενοχλημένος από μια απόφαση του ΣτΕ.
Η απάντηση που παίρνει από ένα διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ και γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίος μάλιστα χρημάτισε και κρατικός αξιωματούχος στις κυβερνήσεις του Τσίπρα, είναι ότι ο υπουργός Υγείας δεν δείχνει το απαιτούμενο σεβασμό σε δικαστική απόφαση. Και προφανώς κάνει την δική του προσέγγιση για την απόφαση του ΣτΕ. 

Αυτή η θεσμολαγνία είναι απ' τα μεγαλύτερα βαρίδια για το εργατικό κίνημα. Αν δεν πιστέψουμε στην δύναμή μας και περιμένουμε από πυλώνες του αστικού κράτους να δώσουν λύση στα προβλήματά μας, έχουμε χάσει κατά κατά κράτος.

Να το δούμε και λίγο επί της ουσίας το θέμα. Τώρα και για συγκεκριμένους λόγους το ΣτΕ πήρε την σχετική απόφαση. Σε εμάς όμως δεν μας διαφεύγει ότι πριν κάποιο καιρό ήταν η ίδια δικαστική κάστα που απέρριψε την αίτηση ακύρωσης της ΠΟΕΔΗΝ, του μέτρου της αναστολής εργασίας των υγειονομικών, που αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Γιατί υπήρξε αυτή η αλλαγή θέσης του ΣτΕ είναι αυτονόητο. 

Και για να μην πλατιάζουμε με το θέμα δείτε την ανάρτησή μας: «Το ΣτΕ ήταν πάντα εκφραστής, τοποτηρητής, υπερασπιστής των συμφερόντων του Κράτους»

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger