Home » , » Πόσο έξω έπεσε στις εκτιμήσεις της η εταιρεία Marc είπαμε;

Πόσο έξω έπεσε στις εκτιμήσεις της η εταιρεία Marc είπαμε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 | 10:47 μ.μ.


Θα μπορούσαμε απλώς να παραθέσουμε την παραπάνω σύνθεση των δυο φωτογραφιών να την συνοδέψουμε με την γνωστή ιστορική ατάκα του Γ. Χελάκη κατά τη διάρκεια του Euro 2004: «Δεν περιγράφω άλλο» και να είχαμε έναν ολοκληρωμένο σχολιασμός για τη νέα δημοσκόπηση της εταιρείας MARC που παρουσιάστηκε απόψε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Ισως όμως σας δημιουργηθεί η απορία: Γιατί τέτοιο μπαράζ δημοσκοπήσεων και μάλιστα σε "νεκρό" πολιτικά χρόνο; Και πώς η εταιρεία του "πρώην κομμουνιστής, και σημερινού πολιτικού γενίτσαρου", εξακολουθεί να διατηρεί πελατολόγιο, να επιβιώνει οικονομικά και στον ιδιοκτήτη της Θωμά Γεράκη να του προσδίδουν τον τίτλο του πολιτικού αναλυτή, όταν έχει αποδειχθεί από το παρελθόν ότι η Marc είναι η εταιρεία με τις πιο αποτυχημένες έρευνες, όσο αφορά τις υποτιθέμενες μετρήσεις για την εκλογική προτίμηση του εκλογικού σώματος;

Προφανώς γιατί κάποια κομματικά επιτελεία πιστεύουν ότι ακόμα οι δημοσκοπήσεις διατηρούν μια κάποια δυναμική στην χειραγώγηση της λεγόμενης κοινής γνώμης και ίσως να μην έχουν εντελώς άδικο. 

Είναι αξιοσημείωτο πάντως που την μέρα αρθρογράφος του συγκροτήματος Μαρινάκη, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το σκάνδαλο των ηλεκτρονικών υποκλοπών και η εμπλοκή σ' αυτό του πρωθυπουργικού ανιψιού Γρ. Δημητριάδη του ανθρώπου "που μπορεί να στερήσει μια δεύτερη θητεία" από τον Μητσοτάκη, ότι εμφανίζεται μια δημοσκόπηση η οποία εμφανίζει την Ν.Δ να προηγείται με τέτοια μεγάλη διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο και όμως αληθινό: Σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Σκάι, μετά το σκάνδαλο των υποκλοπών η Ν.Δ αύξησε το εκλογικό της ποσοστό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger