Home » » Σφουγγάρι και στην Ζαχαροπουλιάδα

Σφουγγάρι και στην Ζαχαροπουλιάδα

Από giorgis , Σάββατο 9 Αυγούστου 2008 | 9:25 π.μ.


Σε μουσικό ραδιοσταθμό ακούσαμε τον εκφωνητή να μας λέει ότι η Εύη Τσέκου γράφει βιβλίο. Αναρωτιόταν μάλιστα αν εκεί θα περιγράφει τις «ιδιαίτερες» στιγμές που είχε με τον Ζαχόπουλο.

Η κοπελιά, τζάμπα και βερεσέ πέρασε ένα φεγγάρι στην στενή. Κάπου θέλει να πει τον πόνο της. Ας το κάνει μ αυτό τον τρόπο που ίσως της αποδώσει και κάποια λεφτά.

Εμείς έχουμε άλλα ερωτήματα σχετικά μ’ αυτή την υπόθεση. Τι έγιναν οι δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων για «το μαχαίρι που θα φτάσει στο κόκκαλο» για το «άπλετο φως» που θα πέσει στην υπόθεση και όλες οι σχετικές μπαρούφες που ακούσαμε;
Αυτό που ξέρουμε μέχρι τώρα είναι ότι ο Αναστασιάδης φαίνετε να την βγάζει καθαρή, -ίσως να πληρώσει κάποιες «φορολογικές παραβάσεις- ενώ μια εισαγγελική έρευνα που είχε ξεκινήσει για το πακέτο επιχορηγήσεων που είχε δώσει ο Ζαχόπουλος την έχει φάει το σκοτάδι.

Αλήθεια θα μάθουμε άραγε ποτέ ποιοι τσέπωσαν τα 160 εκατ. ευρώ των επιδοτήσεων που μοίρασε ο Ζαχόπουλος το διάστημα 2004-2007 που ήταν γενικός γραμματέας στο υπουργείο Πολιτισμού;

Για παράδειγμα ποιοι είναι πίσω απ’ τους «Φίλους της Αθήνας», που παντελώνιασαν 825.000 ευρώ ή ποιοι κρύβονται πίσω απ’ τους «Φίλους της Ευρωπαϊκής Ιδέας» που τσέπωσαν 350.000 ευρώ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger