Home » , » Ταφόπλακα στο πολιτικό μέλλον του Θ. Ρουσόπουλου

Ταφόπλακα στο πολιτικό μέλλον του Θ. Ρουσόπουλου

Από giorgis , Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008 | 12:59 π.μ.


Ταφόπλακα στο πολιτικό μέλλον του Θ. Ρουσόπουλου και ταυτόχρονα πρόβλημα στην Ν.Δ για την στάση που θα κρατήσει στην συζήτηση για την συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, που θα γίνει στην βουλή, την Παρασκευή, δημιούργησαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Ρίζου.

Ο εκδότης του «Αδέσμευτου Τύπου» μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντένα και στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου «Αποδείξεις» είπε ότι υπουργοί της κυβέρνησης του εξομολογήθηκαν ότι όλες τις αγοροπωλησίες της μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο της συντόνιζε ο Θ. Ρουσόπουλος.
«Αν κληθώ να καταθέσω δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα να αναφέρω και ονόματα» κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Μετά και απ’ αυτή την εξέλιξη –είχε προηγηθεί η κατάθεση της δικογραφία της υπόθεσης στην βουλή όπου αναφέρετε η ανάμιξη τεσσάρων υπουργών και ενός υφυπουργού της Ν.Δ στο συγκεκριμένο σκάνδαλο- είναι πιο πιθανόν η κυβέρνηση να επιλέξει να απόσχει ο κυβερνητικός λόχος από την μυστική ψηφοφορία για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής.
Ο φόβος ότι κάποιοι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν ίχνη αξιοπρέπειας και θα ψηφίσουν την πρόταση που θέτει σύσσωμη η αντιπολίτευση πιθανόν να οδηγήσει την ηγεσία της Ν.Δ να επιβάλει την αποχή του απ’ την ψηφοφορία στους κυβερνητικούς βουλευτές.

Ότι θα κουκουλωθεί κι αυτό το σκάνδαλο δεν υπάρχει αμφιβολία.
Το μόνο καλό της ιστορίας είναι ότι γίνετε ξεκάθαρο σε όλους ότι «θεσμοί», «κοινοβουλευτικές διαδικασίες» και άλλες τέτοιες παπαριές που επικαλείται ο κυβερνητικός λόχος πετιούνται στα σκουπίδια όταν είναι να εξυπηρετηθούν οι δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 π.μ.

Oλη αυτη η επικεντρωση στο προσωπο του Ρουσοπουλου , δεν μου καθεται καλα... Αντε και παραιτηθηκε δηλαδη. Την αλλη μερα θα ειναι ολα μελι γαλα; Αυτος ΜΟΝΟ δηλαδη ειναι το προβλημα;;;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger