Home » , » Κτηνωδία χωρίς τέλος

Κτηνωδία χωρίς τέλος

Από giorgis , Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008 | 4:56 μ.μ.


«Το κράτος είστε εσείς» είχε πει κάποτε ο Μητσοτάκης μιλώντας στους «Πραίτορες» του Πολύδωρα. Οι μπάτσοι το έχουν πιστέψει και κάθε μέρα εκδηλώνουν την βαρβαρότητα και τα κόμπλεξ που τους διακρίνουν με θύματα οικονομικούς μετανάστες, νεολαίους, οποιονδήποτε δεν τους «αρέσει η φάτσα του».

Μόλις πριν λίγες μέρες σακάτεψαν στο ξύλο τρεις Αφγανούς πρόσφυγες στην Πάτρα. Ενοχος κανένας.
Όπως και δεν υπήρξε κανένας ένοχος για τις απαγωγές των Πακιστανών, το ξεγύμνωνα και τον εξευτελισμό που υπέστει ο Πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας στην μπασκηναρία της Ακρόπολης, όπως δεν υπήρξε ένοχος για τους βασανισμούς στα χοιροστάσια του Α. Παντελεήμωνα της Ομόνοιας κ.λ.π.

Ακόμα και σε επεισόδια βασανισμών πολιτών από μπάτσους που πήραν μεγάλη δημοσιότητα, όπως αυτό της «ζαρντινιέρας» οι μπάτσοι την σκαμπούλαραν με «Ποινές»-χάδι ίσα ίσα για να τηρηθούν τα προσχήματα.

Σήμερα το «Εθνος» φέρνει στην δημοσιότητα άλλο ένα επεισόδιο εξευτελισμού μετανάστη από μπάτσους: «Το Γκουαντάναμο... μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας. Πολύ δύσκολα «χωνεύονται» οι εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός ώρα 3 το μεσημέρι στο πιο κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας. Σίγουρα δεν είναι εικόνες από μια δημοκρατικά ευνομούμενη Πολιτεία και σίγουρα αναδεικνύουν τον απόλυτο εξευτελισμό του ανθρώπου», γράφει χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση της ηγεσίας της αστυνομίας η αναμενόμενη: «Θα διεξαχθεί ΕΔΕ για να αποδοθούν οι ευθύνες». Για να κουκουλωθεί το ζήτημα έπρεπε να γράφουν για να ήταν ακριβείς.

Εδώ οι μπάτσοι την βγάζουν καθαρή από μεγάλες λαμογιές, εδώ θα την πληρώσουν;

Ακόμα και οι φιλοκυβερνητικές φυλλάδες αντιδρούν για την ασυδοσία που απολαμβάνουν οι μπάτσοι. Να τι γράφει σήμερα η «Καθημερινή»: "Από τα στοιχεία της Διεύθυνσης Προσωπικού του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προκύπτει ότι κάθε χρόνο 4 - 5 κατά μέσον όρο αστυνομικοί που ελέγχονται για σοβαρά παραπτώματα, όπως εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς, απάτες, μαστροπεία, ακόμα και ανθρωποκτονία, επιστρέφουν στην ενεργό δράση αξιοποιώντας «κενά» στις ελεγκτικές διαδικασίες. Σε πολλές περιπτώσεις εισπράττουν και ως αποζημίωση όσους μισθούς αντιστοιχούν στους μήνες που τελούσαν σε διαθεσιμότητα ή αργία".
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

19 Οκτωβρίου 2008 στις 10:47 μ.μ.

Ο γραφικός πλέον Σανιδάς, θα κάνει το "χρέος" του!
Όχι σαν δικαστής, αλλά ως υπηρέτης της δεξιάς!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/10/blog-post_1550.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger