Home » » Ο "ισχυρός" και ο ...απολογισμός

Ο "ισχυρός" και ο ...απολογισμός

Από giorgis , Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008 | 3:35 π.μ.


Ο αυτοχαρακτηριζόμενος «ισχυρός» πρωθυπουργός απέδειξε την «δύναμη» του κάνοντας γαργάρα τα όσα είπε ο βουλευτής του Π. Τατούλης μιλώντας στο 2ο Συνέδριο της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας».
Αυτός που πριν μερικά χρόνια διέγραφε τον βουλευτή του Πολύζο γιατί είχε πει το αυτονόητο ότι «διεφθαρμένα στελέχη υπάρχουν σε όλα τα κόμματα» σήμερα τον φτύνουν κατάμουτρα και λέει ότι ψιχαλίζει.

Ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου, δια στόματος Π. Τατούλη:

«Πριν από τέσσερα και πλέον χρόνια, μιλήσαμε για μεταρρυθμίσεις, για δομικές αλλαγές, για επανίδρυση του κράτους. Σωστά μιλήσαμε. Καιρός όμως είναι να κάνουμε κι έναν πρόχειρο απολογισμό. Αν και ο Έλληνας πολίτης τον έχει κάνει νωρίτερα από εμάς και με πολύ πιο ουσιαστικό τρόπο. Κάνει τον απολογισμό του κάθε φορά που παρακαλά τον εκάστοτε βουλευτή ακόμα και για ένα ράντζο στο διάδρομο του νοσοκομείου. Κάθε φορά που θέλει μία άδεια οικοδομής και καταβάλει «γρηγορόσημο». Κάθε φορά που καλείται να πληρώσει δυσβάσταχτους για η ρηχή του τσέπη φόρους, όταν κάποιοι άλλοι φοροδιαφεύγουν ή …απαλλάσσονται λόγω υψηλών γνωριμιών και δύναμης».

Λέτε ο Καραμανλής να μην αντιδράει, θέλοντας να κερδίσει χρόνο και να ισχύουν οι σημερινές εκτιμήσεις του «Ελεύθερου Τύπου» που γράφει πρωτοσέλιδα ότι: «Ο πρωθυπουργός φέρεται να έχει αποφασίσει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες την άνοιξη. Το σενάριο που κερδίζει έδαφος είναι οι εκλογές να διεξαχθούν με λίστα».

Σε μια τέτοια περίπτωση το «σύστημα Ρουσόπουλου» θα έχει κερδίσει μια σημαντική μάχη. (Το γιατί το γράφουμε εδώ)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger