Home » » Επιλεκτικές ευαισθησίες

Επιλεκτικές ευαισθησίες

Από giorgis , Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008 | 5:22 μ.μ.



«Ιερή» αγανάκτηση έχει καταλάβει τον Alexis Παπαχελά και σήμερα μέσα απ’ τις στήλες της «Καθημερινής» ξεσπαθώνει: «Ο Ελληνας φορολογούμενος εξοργίζεται όταν καλείται να πληρώσει παραπάνω φόρους και την ίδια στιγμή ο αρμόδιος υπουργός χαρίζει εκατομμύρια σε ένα εκδότη (σημ, δικιά μας: υπονοεί την υπόθεση που έχουμε σχολιάσει εδώ) για να εξασφαλίσει την πρωτοσέλιδη υποστήριξη μιας φυλλάδας. Είναι απίστευτο πως οι πολιτικοί μας δεν το καταλαβαίνουν αυτό και πιστεύουν ότι, όσα λάθη και να κάνουν, θα τους προστατεύσει η ασυλία της συναλλαγής με τα ¨¨πιράνχας¨¨».

Για στάκα ρε μεγάλε. Όταν το αφεντικό σου καθάριζε με «περίεργο» τρόπο απ’ τα δικαστικά μπλεξίματα που είχε αφού τον κατηγορούσαν για λαθρεμπόριο κλπ δεν σε είδαμε να έχεις την ίδια στάση.
Και όταν το αφεντικό σου ομολογεί ότι «έδινα εκατοντάδες εκατομμύρια στο κόμμα», της Ν.Δ εννοεί, το έκανε για την ψυχή της μάνας του;

Ασε τα σάπια λοιπόν, αφού ξέρεις ότι καπιταλιστές και αστικά κόμματα είναι «κράταμε να σε κρατώ».

Εντάξει, μέρος της δουλειάς σου είναι να συμμετέχεις παίρνοντας το μέρος του αφεντικού σου στον ενδοεκδοτικό πόλεμο που υπάρχει, αλλά μην μας θεωρείς και χαχόλους να τρώμε αμάσητα αυτά που μας σερβίρεις..
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger