Home » , » Ασύδοτες και ανάλγητες οι τράπεζες

Ασύδοτες και ανάλγητες οι τράπεζες

Από giorgis , Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008 | 3:22 μ.μ.


Την στιγμή που με υπουργική απόφαση διευθυντικά στελέχη ασφαλιστικών ταμείων αυξάνουν τους μισθούς τους μέχρι 240% την ίδια ώρα που η κυβέρνηση παρουσιάζετε αδύναμη να δώσει την παραμικρή αύξηση σε μισθωτούς και συνταξιούχους ενώ παράλληλα χαρίζει αστρονομικά ποσά στους τραπεζίτες η ασυδοσία και η αναλγησία των τραπεζών παίρνει τεράστιες διαστάσεις.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Εθνική Ομοσπονδία Προστασίας Πολιτών Δανειοληπτών - Καταναλωτών από τα Ειρηνοδικείο και το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το 2007 οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί έφτασαν περί τις 15.500 κατοικίες καταγράφοντας αύξηση κατά 22% από πέρυσι..

Μόνο το δίμηνο φέτος Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου στην Αθήνα βγήκαν στο σφυρί 4.855 κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο δικαστικών δημοσιεύσεων.

Οι νόμιμοι τοκόγλυφοι, οι τράπεζες, βγάζουν στο σφυρί σπίτια, για ευτελή ποσά. Ανθρωποι που δούλεψαν σκληρά για μια ζωή για να αποκτήσουν το «δικό τους κεραμίδι» βλέπουν οι περιουσίες τους να χάνονται εν ριπή οφθαλμού και μια κυβέρνηση που θεωρητικά θα έπρεπε να τους προστατεύει να σφυράει αδιάφορη.

Αλλά ξεχάσαμε. «Το τραπεζικό σύστημα είναι η ατμομηχανή της εθνικής μας οικονομίας» που είχε πει ο Αλογοσκούφης.
Οπότε οι τράπεζες μπορεί να ληστεύουν ασύδοτα τον ελληνικό λαό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger