Home » , » Νέα υπόθεση «ζαρντινιέρας»

Νέα υπόθεση «ζαρντινιέρας»

Από giorgis , Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009 | 8:05 μ.μ.

Αυτή την φορά δεν ήταν «ζαρντινιέρα» που δημιούργησε τραύματα στο κορμί ενός νεαρού, αλλά μπατσάδικο περιπολικό και ο τοίχος του κρατητηρίου.
Κι αυτό το περιστατικό συνέβη στην Θεσσαλονίκη –έχουν παράδοση οι μπάτσοι εκεί σε τέτοιες καταστάσεις- με θύμα έναν 22χρονο.
Τον μπουζούριασαν οι μπάτσοι χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, τον οδήγησαν στην μπασκιναρία και τον έσπασαν στο ξύλο.
Φέρει τραύματα –απ’ ότι είδαμε στην τηλεόραση στον λαιμό, στα χέρια και στο κεφάλι του.

Αφού τον τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί, με τις συνήθεις κατηγορίες σ’ αυτές τις περιπτώσεις – "απείθεια, άρνηση δήλωσης στοιχείων του και εξύβριση αστυνομικών" - τον έστειλαν στο αυτόφωρο Πλημμελειοδικών.
Στο διαβιβαστικό έγγραφο, σημειώνουν μάλιστα, ότι ο νεαρός … αυτοτραυματίστηκε (!!) χτυπώντας το κεφάλι του και το σώμα του, πρώτα στο περιπολικό και μετά στον τοίχο του κρατητηρίου!

Το θύμα δεν κώλωσε και έκανε μήνυση στους μπάτσους για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη και μετά απ’ αυτό από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης «διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης». Πιάσαμε τα λεφτά μας δηλαδή….
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:40 μ.μ.

Τα αποθρασημένα πρωτοπαλίκαρα του Μαρκογιανάκη (θαυμαστή του προφέσορα Σταυρουλάκη !!) θέλουν θύματα σώνει και καλά μέσα στην Ελληνική Αστυνομία. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΑ , ώστε να εξαπολύσουν το νεο κύμα τρομοκρατίας. Με τις προκλήτικές τους ενεργειες κατα της κοινωνίας στοχοποιούν τους εαυτούς τους. Προκαλούν λές παρακαλάνε να έχουν τελικά και αυτοί τον νεκρο ήρωα τους μέσα στο σώμα. Αυτο δείχνει η συνεχιζόμενη και ατιμώρητη προκλητικότητα και αυθερεσία τους. Ο "δασκαλεμένος" Μακρογιαννάκης το ξέρει καλά το ποίημα .. και έχει αρχίσει να το εφαρμόζει.
-------------
http://garizo.blogspot.com/2009/02/n.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger