Home » , » Μια απ' τα ίδια

Μια απ' τα ίδια

Από giorgis , Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009 | 10:33 π.μ.

"Τώρα που η κυβέρνηση θα αρχίσει μήνα μήνα να ελέγχει αν και πόσο μειώνονται οι δημόσιες δαπάνες, θα είχε ενδιαφέρον να ανακοινώσει στοιχεία για εκείνες τις περίφημες κρατικές επιτροπές, την κατάργηση των οποίων είχε ζητήσει από τους υπουργούς ο πρωθυπουργός από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Γ. Παπανδρέου είχε πει ότι ήταν επιτροπές βολέματος γαλάζιων παραγόντων, στοίχιζαν πολλά εκατομμύρια στους φορολογούμενους και είχε ζητήσει να αξιολογηθούν μία μία και να διατηρηθούν οι άκρως απαραίτητες. Παραδόξως, όμως, ενώ σε άλλα θέματα οι υπουργοί όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν λαλίστατοι, στο θέμα των επιτροπών αποδείχθηκαν φειδωλοί.
Στοιχεία για το ποιες και πόσες καταργήθηκαν, ποιες και πόσες κρίθηκαν απαραίτητες, ποιες και πόσες νέες συστήθηκαν, δεν ανακοινώθηκαν ποτέ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά διαβάζουμε ότι ξεπερνούν τις δύο χιλιάδες αυτές που εξακολουθούν να λειτουργούν ως απαραίτητες".

Το παραπάνω σχόλιο είναι από την "Ελευθεροτυπία" και δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται σχολιασμό. Οι εθνονταβατζήδες άλλωστε διαχρονικά φροντίζουν οι ίδιοι και οι κολλητοί τους να έχουν προνόμια που ο απλός λαός ούτε να τα διανοηθεί δεν υπάρχει περίπτωση.

Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν διστάζουν να προκαλούν αρκετές φορές. Όπως πριν μερικές μέρες όταν οι εθνονταβατζήδες που κατάγονται από την Βόρεια Ελλάδα χρέωσαν τον αγρίως φορολογούμενο λαό με δεκάδες χιλιάδες ευρώ νοικιάζοντας αεροπλάνο για να κάνουν πριβέ πτήση μέχρι την Θεσσαλονίκη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger