Home » , » Γιατί άραγε;

Γιατί άραγε;

Από giorgis , Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009 | 12:21 μ.μ.

Σκοπεύαμε να κάναμε μια ανάρτηση σχετικά με τους ξεπουλημένους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ γιατί κυκλοφορούν κάποιες φήμες που έχουν άρωμα .. οικονομικού σκανδάλου.

Με δυο λόγια, τι εννοούμε. Είναι γνωστό ότι η ΓΣΕΕ, οικονομικά στηρίζεται βασικά από κρατική επιχορήγηση. (Συγκεκριμένα χρηματοδοτείται από την Εργατική Εστία που εποπτεύεται από το υπουργείο Απασχόλησης. Και οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ένα απ’ τα πρώτα μέτρα του υπουργού Α. Λοβέρδου ήταν να αναπροσαρμόσει προς τα πάνω τα ποσά που καταλήγουν στους εργατοπατέρες).

Επειδή κυκλοφορούν πάρα πολλά για το πόσα είναι αυτά τα χρήματα, σε ποιες τσέπες καταλήγουν και επειδή δεν θέλουμε να αναφερθούμε σε γεγονότα που δεν έχουμε διασταυρώσει, ζητήσαμε από σύντροφο να επικαλεστεί την δημοσιογραφική του ιδιότητα για να πληροφορηθούμε αυτά τα στοιχεία.

Μάταιη η προσπάθεια. Οσες προσπάθειες και να έκανε, το ποσό που καταλήγει στους εργατοπατέρες κρατείται επτασφράγιστο μυστικό. Η μεγάλη έκπληξη μας όμως είναι ούτε τα στελέχη του ΠΑΜΕ (συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ) που συμμετέχουν στην ΓΣΕΕ θέλησαν να μας δώσουν τις πληροφορίες που ζητήσαμε.

Γιατί άραγε;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:58 μ.μ.

Για Τον ίδιο λόγο που είναι και μέσα και "έξω" από τη ΓΣΕΕ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger