Home » » Φασίστες στις τρύπες σας

Φασίστες στις τρύπες σας

Από giorgis , Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010 | 7:02 μ.μ.

Ένα χαρμάνι ασπόνδυλων φασιστοειδών, νεοναζί και βαρεμένων θρησκόληπτων χριστιανών εκδήλωσαν την ψυχανωμαλία τους βάζοντας στόχο τους με εμετικά συνθήματα τους μετανάστες.

Αποθρασυμμένα τα καθάρματα από την κάλυψη που τους δίνει το επίσημο κράτος αλλά και από την αδυναμία (;) της αριστεράς να τους δόση την πρέπουσα απάντηση στις προκλήσεις τους (επιθέσεις σε μετανάστες σε κοινωνικούς χώρους κ.λ.π) έσκασαν μύτη για να αντιμετωπίζουν τον «εθνικό εχθρό» που κατασκεύασαν.

Εχοντας πολιτική κάλυψη από τον Καρατζαφύρερ μέχρι τον Κ. Ζουράρι (ναι, αυτόν τον τύπο που κατέβαζε υποψήφιο βουλευτή το ΚΚΕ και σήμερα έφτασε να ζητάει την αποφυλάκιση του τραμπούκου δημοσιοκάφρου της «Ελεύθερης Ωρας» γιατί «Με νέα παιδιά, πατριώτες σαν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου μπορεί ακόμη να ελπίζει»), τα φασιστόμουτρα έχουν ξεσαλώσει.

Η απάντηση μας σ’ όλο αυτόν τον νεοφασιστικό εσμό πρέπει να είναι άμεση για να μην μπορέσει το ρατσιστικό δηλητήριο να διαχυθεί σε πλατιές μάζες.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:20 μ.μ.

... καλός ο τίτλος αλλά πραγματικά θεωρείτε ότι με εκφράσεις όπως 'πλατιές μάζες' (sic) οδηγείστε κάπου ;

... το θέμα δεν είναι η έκφραση καθ' αυτή αλλά το αναχρονιστικό και αποστεωμένο σύμπλεγμα ιδεών στο οποίο παραπέμπει ...

... τι λέτε ;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger