Home » , » Αν άρχισαν να αμφισβητούν και οι «κολλητοί» του τον Γ. Παπανδρέου …

Αν άρχισαν να αμφισβητούν και οι «κολλητοί» του τον Γ. Παπανδρέου …

Από giorgis , Σάββατο 15 Μαΐου 2010 | 3:39 μ.μ.

Δεν έχουν βαρύτητα συνήθως οι προσωπικές τοποθετήσεις κάποιων πολιτικών στελεχών όταν αυτά δεν βρίσκονται σε καίριες κομματικές ή κυβερνητικές θέσεις. Δεν μπορούμε όμως να περάσουμε ασχολίαστη την τοποθέτηση του «διαχρονικού συνεργάτη του πρωθυπουργού» -έτσι αναφέρετε στο δημοσίευμα- Νίκου Κοτζιά ότι «το ΔΝΤ δεν ήταν μονόδρομος».

Για όσους δεν γνωρίζουν την πολιτική διαδρομή του Ν. Κοτζιά, να πούμε ότι ήταν απ’ τα ιδρυτικά μέλη της ΚΝΕ και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου την εποχή της δικτατορίας, αργότερα υπήρξε μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και απ’ τα ιδρυτικά μέλη του Κέντρου Μαρξιστικών Ερευνών. Αποχώρησε από το ΚΚΕ το 1989 όταν μαζί με άλλους κατήγγειλαν την συνεργασία του ενιαίου τότε Συνασπισμού με την Ν.Δ.
Για τους δικούς του λόγους προσκολλήθηκε δίπλα στον Γ. Παπανδρέου, από τότε που ο σημερινός πρωθυπουργός ήταν υπουργός εξωτερικών.

Σήμερα, στο VETO που κυκλοφορεί, βλέπουμε να φιλοξενείτε συνέντευξη του που να αμφισβητεί τις επιλογές της κυβέρνησης.

Δεν την έχουμε διαβάσει –μόνο το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας είδαμε- γ’ αυτό και δεν μπορούμε να την σχολιάσουμε. Είναι εντυπωσιακή όμως η θέση του γιατί ο Ν. Κοτζιάς θεωρείτε ότι είναι ένα άτομο, πολύ κοντά στον Γ. Παπανδρέου, κάτι σαν Τσουκάτο την εποχή Σημίτη.

Αν άρχισαν να αμφισβητούν και οι «κολλητοί» του τον Γ. Παπανδρέου …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger