Home » » Να περιμένουμε κυβερνητική αντίδραση;

Να περιμένουμε κυβερνητική αντίδραση;

Από giorgis , Σάββατο 15 Μαΐου 2010 | 2:21 μ.μ.

Επειδή αυτές τις μέρες παρακολουθούμε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων για τον αγώνα που κάνει η κυβέρνηση στην «εξυγίανση του δημόσιου βίου», το μέτωπο που έχει ανοίξει ενάντια στην διαπλοκή και την διαφθορά κ.λ.π. (έχουμε αναφερθεί αναλυτικά γιατί αυτό είναι μια μεθοδευμένη απάτη του κυβερνητικού επικοινωνιακού επιτελείου) θα θέλαμε να ρωτήσουμε το εξής απλό: 

Σήμερα στην «Ελευθεροτυπία» δημοσιεύετε
 ένα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου σύμφωνα με το οποίο ο Μ. Χριστοφοράκος στις καταθέσεις που έδωσε στην γερμανική δικαιοσύνη: «Απροκάλυπτα ισχυρίζεται ότι οι "χορηγίες" που δίνονταν ήταν ένα πολιτικό γρηγορόσημο για να παραλαμβάνονται έργα από τους υπηρεσιακούς, για να παρακάμπτεται η γραφειοκρατία, για να ανοίγουν πόρτες και για να αμυνόμαστε.

«Η μεγάλη επιτυχία της Siemens Ελλάδος οφείλεται στη δουλειά των υπαλλήλων. Φυσικά, η ασπίδα προστασίας, την οποία προσέφεραν τα κόμματα, συνέβαλε και αυτή στην επιτυχία, μέσα στο δύσκολο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον», λέει ο Μ. Χριστοφοράκος στην απολογία του (6/7/2009).
Το δημοσίευμα θίγει και τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου αφού λέει ότι και επί τον ημερών του εξακολουθούσε να υπάρχει η ίδια τακτική που εφάρμοζε η Ζήμενς.
Να περιμένουμε ότι η κυβέρνηση θα το διαψεύσει κατηγορηματικά κινούμενη δικαστικά εναντίον του Μ. Χριστοφοράκου, ή θα το επιβεβαιώσει κάνοντας γαργάρα αφού πιθανόν ο πρώην ισχυρός άντρας της Ζήμενς κρατά στα χέρια του «χαρτιά και ντοκουμέντα»;

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μ. Χριστοφοράκος κάνει λόγο για χρηματοδοτήσεις που έλαβαν χώρα και επί προεδρίας Κ. Καραμανλή στη Ν.Δ. και όταν τα ηνία του ΠΑΣΟΚ ανέλαβε ο Γ. Παπανδρέου, αφού είχαν προηγηθεί τα εμβάσματα επί Κ. Σημίτη, μέσω του Θ. Τσουκάτου».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger