Home » , » Ανάληψη ευθύνης από τους "Πυρήνες της Φωτιάς"

Ανάληψη ευθύνης από τους "Πυρήνες της Φωτιάς"

Από giorgis , Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 | 7:58 μ.μ.

Με κείμενο της στο Indymedia η οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών», ανέλαβε την ευθύνη για τις πρόσφατες εκρήξεις βομβών, στον μανδρότοιχο των φυλακών Κορυδαλλού και στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Στο πολυσέλιδο της κείμενο η οργάνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Με τη δράση μας επιχειρούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να θέσουμε κάποια ερωτήματα σε κίνηση. Να συμβάλουμε και εμείς με τον τρόπο μας στην διαμόρφωση ενός τρίτου πόλου, ενός νέου σημείου συνάντησης όλων όσων αρνούνται την αιχμαλωσία που προσφέρεται ως ζωή.

Έχοντας ως προσανατολισμό, μέσω της επαναστατικής βίας, την αναζήτηση ενός ουσιαστικού τρόπου ζωής είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και να αντιλαμβανόμαστε τις κινήσεις του αντιπάλου.
Ο εχθρός δεν είναι ένα μονοκόμματο σύστημα, ένα παγωμένο κράτος.

Η εξουσία βρίσκεται σε μια διαρκή κίνηση εξέλιξης και συχνά παράγει η ίδια τις αντιφάσεις της. Έτσι ο Ιανός της εξουσίας έχει δύο πρόσωπα.
Συγκεκριμένα στην Ελλάδα μετά το θρίαμβο του μικροαστισμού, του δανειοληπτικού καταναλωτισμού και του ευρωπαϊκού εκσυγχρονισμού, τώρα οι αντιφάσεις σε συνδυασμό με την διαφθορά του δημοκρατικού συστήματος εμφανίζουν τις πρώτες συνέπειες.
Η θεαματική αλλοτρίωση δεν είναι πλέον ικανή να καλύψει την σφοδρή οικονομική εκμετάλλευση που επέρχεται.

Απέναντι στην αναγκαστική αναδίπλωση του εχθρού οι επαναστατικές δυνάμεις μπορούν να εκπονήσουν καινούργιους σχεδιασμούς και νέες στρατηγικές για την όξυνση της κατάστασης, για την κατάρρευση του συστήματος».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger