Το ότι γίνετε ο κακός χαμός στην «γαλάζια» πολυκατοικία είναι φανερό. Το ωραίο είναι ότι άρχισαν τα χτυπήματα και κάτω απ’ την ζώνη.
Τις πρώτες βολές τις έριξε ο Γ. Τράγκας μιλώντας στο δελτίο του Αλτερ που θέλοντας να δείξει την διαπλοκή του ΛΑΟΣ με οικονομικά συμφέροντα αναφέρθηκε σε αρχηγό πολιτικού κόμματος που επέλεξε ευρωβουλευτίνα μετά από συστάσεις οικονομικών παραγόντων.
Δεν αναφέρθηκε ο Τράγκας σε ονόματα γ’ αυτό ανέλαβε άλλος δεξιός ραδιοφωνικός σχολιαστής να γίνει πιο συγκεκριμένος: «Τι βγαίνει και μας λέει ο Καρατζαφέρης;» αναρωτήθηκε. «Εκείνος δεν είναι που έλεγε φόρα παρτίδα στην τηλεόραση ότι για την επιλογή της κυρίας Νίκης Τζαβέλλα, ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου, μέτρησε τη γνώμη ιδιοκτήτη καναλιού και άλλων επιχειρηματιών;».
Λογικά δεν θα αφήσει την πρόκληση αναπάντητη ο Καρατζαφέρης οπότε προβλέπετε ενδιαφέρουσα αντιπαράθεση στην γαλαζομαύρη παράταξη.
Idus Martiae
-
Σε λίγα λεπτά όλα είχαν τελειώσει, ο κλοιός των συνωμοτών τον έπληξε με
δεκάδες χτυπήματα, ο πολιτικός, στρατιωτικός, ρήτωρ και ιστορικός Gaius
Julius C...
Πριν από 4 ώρες
Δημοσίευση σχολίου