Home » , » Απόλαυση να παρακολουθείς τους καπιτάλες να βγάζουν τα άπλυτα τους στον αφρό.

Απόλαυση να παρακολουθείς τους καπιτάλες να βγάζουν τα άπλυτα τους στον αφρό.

Από giorgis , Τρίτη 14 Ιουνίου 2011 | 10:48 μ.μ.

Αφού μπήκαμε στο «τρυπάκι» να παρακολουθήσουμε την αλληλοσφαγή Κουρή-Αλαφούζου ας το κάνουμε ολοκληρωμένα παραθέτοντας την συνέχεια αυτής της αντιπαράθεσης, που δόθηκε μέσα απ’ τα σημερινά βραδινά δελτία των τηλεοπτικών καναλιών Σκάι και «Κόντρα». Σε απογευματινή μας ανάρτηση είχαμε αναφερθεί σε σημερινό δημοσίευμα της «Αυριανής» και σε ρεπορτάζ του Αλτερ.

Τα καινούργια επεισόδια που παρακολουθήσαμε έχουν σχέση με την απόφαση του Αλαφούζου να δηλώσει ότι «τον λόγο εφεξής έχουν τα δικαστήρια στα οποία θα προσφύγω για την προστασία της προσωπικότητας μου και των εννόμων συμφερόντων μου» και το βίντεο που παραθέτουμε στο οποίο δυο στελέχη του Ομίλου Αλαφούζου –Τέλογλου και Παπαδημητρίου- συστρατεύονται με τα συμφέροντα του αφεντικού τους.

Απ’ την πλευρά του ο Γ. Κουρής βγάζει τρέιλερ στο κεντρικό δελτίο του «Kontra» το οποίο αναφέρει: «Παρακαλείται ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ερευνήσει τι σχέση έχει ο άνθρωπος που έκοβε τα εικονικά τιμολόγια στον Αλαφούζο για να ληστεύει τον εμπορικό στόλο της Ρουμανίας. Σκαστή περίπτωση ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Με τη συμμορία που απήγαγε τον Παναγόπουλο … Οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη».

Απόλαυση να παρακολουθείς τους καπιτάλες να βγάζουν τα άπλυτα τους στον αφρό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Ιουνίου 2011 στις 11:13 μ.μ.

η λυση που προτεινει η κυβερνηση στον λαο μετα την ψηφιση του μεσοπροθεσμου
http://www.youtube.com/watch?v=P7LYB3XuwHU&feature=player_embedded

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger