Home » , , » Α. Παπαρήγα: Αντένα 31/10 (Βίντεο)

Α. Παπαρήγα: Αντένα 31/10 (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011 | 3:39 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε η τηλεόραση «902» την σημερινή παρουσία της γ.γ του ΚΚΕ, Α. Παπαρήγα σε πρωινή εκπομπή του Αντένα. «Οι πρόωρες εκλογές δεν μπορεί να δώσουν μια ουσιαστική λύση είναι όμως στόχος ώστε η κυβέρνηση που θα προκύψει να είναι αδύναμη, δηλαδή να μην έχει ελεύθερα χέρια να κάνει ότι θέλει», τόνισε. Η Αλέκα Παπαρήγα επανέλαβε την πάγια θέση του κόμματος της ότι η καπιταλιστική κρίση δεν είναι κρίση χρέους αλλά υπερσυσώρευσης κεφαλαίων, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείετε ένα νέο «κούρεμα» ούτε η ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της χώρας.

Επίσης η γ.γ του ΚΚΕ τοποθετήθηκε για τα γεγονότα στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
31 Οκτωβρίου 2011 στις 5:45 μ.μ.

Καθαρος σταρατος λογος απο την Αλεκα Παπαρηγα.

Stamatakos al.
31 Οκτωβρίου 2011 στις 10:32 μ.μ.

Παντα ετσι μιλουσε,και ποτε δεν εκανε μανουβρες πολιτικαντικες.Το ΚΚΕ πρεπει να ειναι περηφανο για τη πολιτικη του και η ιστορια θα το ανταμειψει.

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2011 στις 8:26 π.μ.

Μαργαριτάρια ξανά η Αλέκα....

Ανώνυμος
1 Νοεμβρίου 2011 στις 11:03 μ.μ.

Το κίνημα ( έτσι όπως είναι σήμερα) μπορεί να δίνει μάχες δεν έχει όμως αποτελεσματικότητα!! λέει στο 0,55-1,09 μας λέει η Αλέκα!!! Δηλαδή? Να κάνουμε προπαγάνδα και ψηστήρι για οπαδούς μέλη και ψήφους!!! Έτσι έκανε το ΚΚΕ επί Ζαχαριάδη που «αποκαταστήσατε»? Αλλά έχετε μάθει καλά την επαναστατική φρασεολογία για να εγκλωβίζετε πρωτοπόρους αγωνιστές και να τους χρησιμοποιείτε ανάχωμα προστασίας του συστήματος που κάποια στιγμή ελπίζετε να χρησιμοποιήσετε!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger