Home » , » "Αλευρώματα" (Βίντεο)

"Αλευρώματα" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012 | 11:20 μ.μ.

Η λαϊκή λατρεία στα πρόσωπα των μνημονιακών πολιτικών εκδηλώθηκε ξανά. Αυτή την φορά η θερμή αποδοχή που έχουν οι πολιτικάντηδες από τα λαϊκά στρώματα διαπιστώθηκε στην Καλαμάτα όπου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην γιορτή της Υπαπαντής, παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας και ο βουλευτής της Ν.Δ Κ. Μαρκόπουλος.

Πολίτες μιμούμενοι τους Γάλλους αγανακτισμένους αλεύρωσαν του εκπροσώπους της κυβέρνησης συνοδεύοντας την πράξη τους με «κοσμητικά επίθετα». (Δείτε το Βίντεο)


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:42 π.μ.

Καταρχήν χαιρετίζω την αντίσταση του λαού. Δίνουν ελπίδα σε όλους μας και τρομάζουν τους τροικανούς υπηρέτες.
Δύο ειδήσεις: Η κόρη του "γουρλή", η αρχηγός της ΔΗ.ΣΥ (ή δύση το ίδιο κάνει) είπε να συμφωνήσουμε με την τρόικα αλλιώς πάμε χαμένοι. Πλήθος λαού εκδήλωσε την "αγάπη" του με πολλά "κοσμητικά" επίθετα, στο Θερμαϊκό. http://activistika.blogspot.com/2012/02/blog-post_4222.html
"Η GOOGLE ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ... ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤHN ΟΠΟΙA ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ... ΠΧ BLOGSPOT.COM.GR,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ..ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ" από Πρέζα TV.
Δεν ανησυχώ. Κάθε δικτατορία λογοκρίνει. θα χαλάσουμε την παράδοση τώρα; mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger