Home » , » Αντιπαράθεση της Λιάνας Κανέλλη με Π. Καμμένο και Κ. Χατζηδάκη (2 Βίντεο)

Αντιπαράθεση της Λιάνας Κανέλλη με Π. Καμμένο και Κ. Χατζηδάκη (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 | 1:25 π.μ.

Παραθέτουμε δυο βίντεο από την χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή της Ελλης Στάη στην ΝΕΤ. Στο πρώτο η παρουσιάστρια της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο για να παρουσιάσει τις απόψεις του κόμματος του. (Δεν θα κάνουμε ιδιαίτερο σχολιασμό γ’ αυτές. Είναι πολύ κατατοπιστικό το άρθρο του Δημήτρη Τζιαντζή που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Πριν» με τίτλο «Εθνικιστικό ανάχωμα και μπαλαντέρ το κόμμα Καμμένου»).

Στο κάλεσμα του επίδοξου ηγέτη του νέου δεξιού ηγέτη για συνεργασία των αντιμνημονιακών δυνάμεων απάντησε εύστοχα η Λιάνα Καννέλη.

Και στο δεύτερο βίντεο παρακολουθούμε ένα διάλογο της βουλευτίνας του ΚΚΕ με τον βουλευτή της Ν.Δ., Κώστα Χατζηδάκη, επειδή όμως δεν δόθηκε χρόνος στην Λιάνα Κανέλλη να απαντήσει στον δουλευτή της δεξιάς, στο τρομοκρατικό παραλήρημα του με στόχο τον ελληνικό λαό, προσθέσαμε ένα σχετικό σποτάκι του ΚΚΕ.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2012 στις 11:48 π.μ.

Η πιο δυνατή στιγμή ήταν όταν η Κανέλλη μίλησε με το νεοφιλελεύθερο νόμπελ οικονομίας, τον Πισσαρίδη, που επαναλάμβανε με παιδαριώδη τρόπο την αναρχοκαπιταλιστική τακτική για να καταλήξει ότι πρέπει να την υπακούμε. Η Κανέλλη τον ξεφτίλησε και έδειξε τη φύση τέτοιας μορφής αυθεντιών τύπου σχολής Σικάγο.

Ανώνυμος
20 Μαρτίου 2012 στις 3:35 μ.μ.

Ποιά αναρχοκαπιτιλιστική λογική ρε παιδιά?
Eπειδή ένας αυστριακός οικονομολόγος είπε κάποτε μια αποψάρα και τσίμπησαν μερικοί αναρχικοί,δε σημαίνει ότι το πράγμα αυτό συγκροτεί ιδεολογικό ρεύμα.

Η καπιταλιστική παραγωγή είναι άναρχη εξ ορισμού.

21 Μαρτίου 2012 στις 10:06 π.μ.

Δεν είδα να κρατάει το Παντεσπάνι και το Πάρμαλατ !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger