Home » » Γλέντι ενίσχυσης του ΠΡΙΝ με τον Δ. Τσακνή και τον Ν. Ζιώγαλα

Γλέντι ενίσχυσης του ΠΡΙΝ με τον Δ. Τσακνή και τον Ν. Ζιώγαλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012 | 5:49 μ.μ.

Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης του ΠΡΙΝ: Με τον Δ. Τσακνή και τον Ν. Ζιώγαλα στην Αρχιτεκτονική   

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα το Πριν επανέρχεται με το ετήσιο γλέντι του, που φέτος θα γίνει στην Αρχιτεκτονική, στο Γκάζι, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου. Μαζί μας θα είναι ο Διονύσης Τσακνής και ο Νίκος Ζιώγαλας.

Το γλέντι του Πριν στοχεύει κατ’ αρχάς να φέρει κοντά τους αναγνώστες του και τη συντακτική ομάδα. Να συζητήσουμε σε έναν οικείο χώρο για τους αγώνες και τις εμπειρίες, να ακούσουμε την άποψη φίλων και συντρόφων για την κάλυψη και την βοήθεια που προσφέρει το Πριν σε αυτή την απαιτητική περίοδο και πώς μπορεί να βελτιωθεί η προσφορά της εφημερίδας.

Το γλέντι του Πριν στοχεύει επίσης στην οικονομική μας ενίσχυση. Την τελευταία τριετία τα οικονομικά του Πριν έχουν επιδεινωθεί λόγω της λιτότητας. Οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν κηρύξει μια άτυπη «στάση πληρωμών» αδιακρίτως, σε βάρος και του Πριν αλλά και άλλων φυσικά εφημερίδων που περιμένουν απλήρωτες για διαφημίσεις οι οποίες δημοσιεύτηκαν πριν χρόνια. Ενισχύσεις επίσης αναγνωστών και φίλων που σε μια τακτική βάση εισέρρεαν στην εφημερίδα έχουν εκλείψει πλήρως, λόγω του ότι οι αναγνώστες μας έχουν δοκιμαστεί σκληρά από τα μέτρα λιτότητας και πλέον τα χρήματα δεν περισσεύουν.

Το Πριν επίσης, αντίθετα με πολλές άλλες εφημερίδες της Αριστεράς δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ από το κράτος ή άλλες παρόμοιες πηγές. Μοναδική μας επομένως πηγή είναι οι αναγνώστες που πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη για μια ακόμη φορά, στηρίζοντας την εφημερίδα της επαναστατικής Αριστεράς έτσι ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ένα έντυπο ανεξάρτητο από το κράτος και τους μηχανισμούς του που με αταλάντευτο τρόπο να μάχεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Γι’ αυτό τον λόγο σας καλούμε να έρθετε στην Αρχιτεκτονική την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου. Η είσοδος στοιχίζει 15 ευρώ με ποτό, ενώ η φιάλη το ουίσκι, που αντιστοιχεί σε 6 άτομα, στοιχίζει 90 ευρώ και το κρασί, που αντιστοιχεί σε 3 άτομα, 45 ευρώ.

Θα υπάρχει επίσης λαχειοφόρος αγορά με βιβλία και άλλα δώρα για να στηριχθεί η εφημερίδα.

Η μουσική σκηνή Αρχιτεκτονική βρίσκεται στην Ελασιδών 6 στο Γκάζι (Από Πειραιώς 116)


Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία του  Πριν Τρίτη με Παρασκευή στα τηλέφωνα  210-8227949 και 210-8227817.  Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε mail στο prin@otenet.gr ή laoutar@gmail.com με την ένδειξη Γλέντι Πριν

 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger