Home » , » Ετοιμάζονται για να "ντύσουν στο χακί" τους καθηγητές σε περίπτωση απεργίας κατά τις Πανελλήνιες εξετάσεις;

Ετοιμάζονται για να "ντύσουν στο χακί" τους καθηγητές σε περίπτωση απεργίας κατά τις Πανελλήνιες εξετάσεις;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 | 4:47 π.μ.

«Φουντώνει η τρομολαγνεία στην "κρατική" τηλεόραση και στα άλλα ΜΜΕ για το ενδεχόμενο να μπλοκάρει το ήδη σάπιο εκπαιδευτικό σύστημα, με κινητοποιήσεις που θα αποφασίσουν οι εκπαιδευτικοί κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθητών της Γ΄ Λυκείου. Τόνοι λάσπης και παραπληροφόρησης, κροκοδείλια δάκρυα για τους δύστυχους μαθητές και τους συμπάσχοντες γονείς, ανάδειξη της "ακεραιότητας" και "υπευθυνότητας" του κράτους και διάχυση στην ατμόσφαιρα, υπόγεια, της απειλής τρομοκρατικών και αυταρχικών απειλών για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του κράτους!», έγραφε μεταξύ άλλων σε κείμενο του ο εκπαιδευτικός Στέργιος Μανουράς στην ιστοσελίδα μας.

Χτες ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, δήλωσε πως η ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων είναι αδιαπραγμάτευτη και αυτό την στιγμή που σήμερα συνεδριάζει  η ΟΛΜΕ για να αποφασίσει την τελική της στάση για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Να θεωρήσουμε την δήλωση Αρβανιτόπουλου ότι είναι προάγγελος μια ήδη ειλημμένης κυβερνητικής απόφασης ότι σε περίπτωση κήρυξης απεργίας από την ΟΛΜΕ θα επακολουθήσει πολιτική επιστράτευση των καθηγητών;

Πολύ πιθανόν αφού έχουμε μια χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα. Το πρόβλημα είναι ότι βρίσκει τέτοιες καταστάσεις που την παίρνει να εκδηλώνει το αυταρχικό της πρόσωπο.
Αν υπήρχε ένα μαζικό εργατικό κίνημα …. (πονεμένη ιστορία αυτό) 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

ο κολλαρισμένος γιακάς
9 Μαΐου 2013 στις 4:19 μ.μ.

από το "κρυφό σχολειό" στην κάλυψη/απόκρυψη
http://kato-kefali.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1342.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger