Home » , , » Π. Τσίμας για το "ακατανόητο ακαταδίωκτο" της εγκληματικής δραστηριότητας των χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Π. Τσίμας για το "ακατανόητο ακαταδίωκτο" της εγκληματικής δραστηριότητας των χρυσαυγιτών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Μαΐου 2013 | 10:17 μ.μ.

Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα ο χρυσαυγίτης που συμμετείχε σε εμπρησμό καταστήματος μετανάστη –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- και αφού προφανώς θα τον συμβούλεψαν οι δικηγόροι της Χρυσής Αυγής.

 Είναι όμως τόσα συγκλονιστικά τα όσα λέει στην κατάθεση του –ένας μέρος της οποίας δημοσιεύεται σήμερα στην «Καθημερινή» και την σχολιάσαμε σε περασμένη ανάρτηση μας - που ακόμα και ένας αστός δημοσιογράφος, ο Παύλος Τσίμας, έστω και με «Αβραμοπουλικό» λεξιλόγιο προσπάθησε να πει κάποια πράγματα με το όνομα τους. Εκανε λόγο για το «ακατανόητο ακαταδίωκτο» που είχαν οι χρυσαυγίτες στην εγκληματική τους καθημερινή δραστηριότητα που την κάνουν «συστηματικά και κατ’ εντολή» και παρουσιαζόμενος πολύ αισιόδοξος μας είπε ότι «αυτό το ακαταδίωκτο νιώθω ότι σπάει». 
Φρούδες ελπίδες έχει φυσικά οποιοσδήποτε θεωρεί ότι το αστικό σύστημα με τους μηχανισμούς του θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά τους ναζιστές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Μαΐου 2013 στις 1:15 μ.μ.

Οι ναζιστικές κότες με τα μαύρα
Το βίντεο αυτό είναι ενδεικτικό της θρασυδειλίας και της γελοιότητας των ναζήδων. Ο Ηλιόπουλος όταν ερωτάται από τον κάθε άλλο παρά αριστερό δημοσιόγραφο Καραμέρο για το ναζιστικό τατουάζ του, το ρίχνει στην ωραία γραμματοσειρά, δείχνοντας το μέγεθος της ξεφτίλας του. Ενώ όταν μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, αυτό που ξέραμε, ότι οι κότες με τα μαύρα έχουν πάρει πολυτελή αυτοκίνητα από το κράτος αλλά και διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία με έξοδα των φορολογουμένων Ελλήνων (για να μιλήσουμε τη γλώσσα σας ναζίδια) εκεί ξεχειλίζοντας από θάρρος κλείνει το τηλέφωνο! Συνέχεια: http://wp.me/pryYN-1kj

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger