Home » , » Δηλαδή έχει σημασία, αν το δήμιο μας τον λένε Βαγγέλη ή Αλέξη;

Δηλαδή έχει σημασία, αν το δήμιο μας τον λένε Βαγγέλη ή Αλέξη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 | 3:23 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Οι εκλογές αυτές είναι κάπως "μουγκές" που έλεγε κι ο αείμνηστος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος. Στις προηγούμενες, που είχαν πιο ενδιαφέρον, συζητούσαν οι περισσότεροι "τι θα κάνει αυτός που θα βγει", καθώς όλοι ήξεραν πως θα τις κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι πλην των κατασκευαστών παραμυθιών κατά παραγγελία, δηλαδή των εταιρειών δημοσκοπήσεων, που έβλεπαν και τότε "ντέρμπυ". Ντέρμπυ με οχτάρα δε γίνεται αγάπη μου.

Λοιπόν έγιναν οι εκλογές, κέρδισε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά κι η απορία του τι θα κάνει και πως θα υλοποιήσει μια ΕΕ χωρίς μνημόνιο, λύθηκε. Ο Αλέξης έκανε την ίδια ακριβώς πολιτική με τη ΝΔ λέγοντας τις ίδιες κουταμάρες. Πρωτοτυπία μηδέν.

Θα κάνω μια παρένθεση να πω κάτι για τα γίδια. Τα αιγοπρόβατα βρίσκουν τη διαδρομή βοσκότοπου - στάνης όχι επειδή έχουν μυαλό αλλά από συνήθεια. Μετά από πολλές διαδρομές γυρίζουν μόνα τους στη στάνη.

Το να περιμένει επομένως ο Αλέξης να τον ψηφίσουν οι συντηρητικοί ψηφοφόροι, επειδή είναι πιο νέο μοντέλο "τσέλιγκα" είναι μάλλον κουταμάρα. Όχι μάλλον σίγουρα, καθώς τα γαλάζια γίδια προτιμούν τον "παλιό σέξι μουστακαλή κτηνοβάτη" που έχει και τους πιο πολλούς "σκελετούς" στο ντουλάπι του. Κι ας γύρισε τσόντα.

Βέβαια το γαλάζιο κοπάδι μικραίνει συνέχεια αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον τον "ανθρωποδιώχτη". Οι άνθρωποι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ φεύγουν τρέχοντας. Οι άνεργοι, οι μικρομεσαίοι, οι υπάλληλοι, όλοι αυτοί που ήταν η πλειοψηφία και προδόθηκαν, δεν πρόκειται να συγχωρήσουν, έχουν σκοπό να τιμωρήσουν.

Στο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν να μη πέσουν κάτω από 10 μονάδες καθώς δεν μπήκε ακόμα καλά το τρίτο - με το συμπάθιο - μνημόνιο κι είναι μόλις λίγους μήνες στην εξουσία (δόξα το λαό που δεν έκατσαν κι άλλο). Ξέρουν πλέον πως θα καταντήσουν ΔΗΜΑΡ, αλλά ελπίζουν να γίνει αυτό αργότερα. Όμως κάνουν ότι μπορούν με τις ανοησίες που λένε για να βγάλουν το Μεϊμαράκη μόνιμο πρόεδρο της ΝΔ.

Τα μαξιλάρια, ποτάμια κλπ, απλά εξατμίζονται. Δεν έχουν λόγο ύπαρξης όπως κι οι ΑΝΕΛ. Μετά τις εκλογές και το οικουμενικό πάρτι με ούζα που έρχεται, δεν θα έχει καμιά σημασία ποιός από το 39% του μνημονίου (και που είναι τώρα πια μέσα οι ρεβιζιονιστές κι οι ψεκασμένοι) ψηφίσε τι.
Δηλαδή έχει σημασία, αν το δήμιο μας τον λένε Βαγγέλη ή Αλέξη; Με το ίδιο τσεκούρι θα αποκεφαλίσει τους φτωχούς. Σημασία έχει να βγει ο κόσμος στους δρόμους να πάρει στο κυνήγι όλους αυτούς τους κανίβαλους. Αυτό δε θέλει κάλτσες, συγνώμη κάλπες ήθελα να πω.

Βέβαια υπάρχουν και τα θετικά. Η πλειοψηφία δεν τρώει κουτόχορτο, δεν έχει το στομάχι του μηρυκαστικού. Είναι έτοιμη να δώσει ένα όμορφο, μεγάλο, γερό, πούλο στους μαφιόζους, ότι κοστούμι κι αν φοράνε. Πορτοκαλί, γαλάζιο κλπ.

Πολύ θα γελάσουμε και με τα δεκανίκια. Ο Μπόμπολας θα έχει πρόβλημα θα πρέπει να βρει άλλον υπάλληλο για τις δημόσιες σχέσεις. Ο Σταύρος δεν είναι καλός πωλητής δεν έχει πελατεία το μαγαζί. Φυσικά κι οι υπόλοιποι κηφήνες για τα ίδια αφεντικά δουλεύουν, αλλά κάμποσοι κατεργάρηδες θα χάσουν τη δουλειά τους, (που είναι να δουλεύουν εμάς) ευρισκόμενοι από την επομένη των εκλογών στον καναπέ, να βλέπουν από το κανάλι της Βουλής τις συνεδριάσεις.

Το χαρακτηριστικό είναι πως υπάρχει καχυποψία με όλους. Αυτό είναι πρόβλημα για όσους τυχόν εννοούν αυτά που λένε και το στοίχημα είναι πως θα κατακτήσουν την Εμπιστοσύνη. Όποιος κάηκε στο κουρκούτι φυσά και το γιαούρτι.Να θυμάστε οι εκλογές έγιναν με ένα σκοπό: Να σβήσουν το ΟΧΙ, να απογοητεύσουν, εκμεταλλευόμενοι το σοκ που προκάλεσαν οι προσκυνημένοι. Όμως το νερό μπήκε στ' αυλάκι... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:09 π.μ.

Ρε συ Μήτσο που έμαθες & κάνεις αυτές τις "αναλύσεις"; Πες μας μπάς & μάθουμε & μείς. Σεχω ξαναρωτήσει... Πάντως μάλλον για μικροαστικός βολονταρισμός φέρνει...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger