Home » , » Η "αριστερή", "νομιμότητα" και "ηθική" κατά Α. Τσίπρα (Βίντεο)

Η "αριστερή", "νομιμότητα" και "ηθική" κατά Α. Τσίπρα (Βίντεο)

Από giorgis , Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 | 8:56 μ.μ.

 Του Γ. Γ.
Με μια απάντηση, που θυμίζει το γνωστό «κι εσείς βασανίζατε τους μαύρους», ο Α. Τσίπρας έδωσε από το βήμα της βουλής, πλήρη πολιτική κάλυψη στον υπουργό Οικονομικών.
Με ευφυολογήματα του τύπου «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί», εκτίμησε ότι δεν υπάρχει «ίχνος διαφθοράς» στην πράξη του Γ. Σταθάκη, ο οποίος «ξέχασε» να δηλώσει στο πόθεν έσχες του ένα εκατομμύριο ευρώ και πέρασε στην αντεπίθεση αναρωτώμενος ρητορικά που είναι το ένα εκατομμύριο ευρώ που είχε προέλευση τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς και έχει συνδεθεί με το όνομα του Τσουκάτου, και αν αυτά τα χρήματα έχουν φορολογηθεί.

Μάλιστα. Σύμφωνα με την Συριζέικη «λογική», του κ. Τσίπρα,  δεν υπάρχει «ίχνος διαφθοράς» στις πράξεις του  στελέχους του κυβερνητικού κόμματος το οποίο θησαυρίζει –και «ξεχνάει» να δηλώσει τα κέρδη του- εμπλεκόμενος με κερδοσκοπικά funds τα οποία κερδοσκοπούν λεηλατώντας και πτωχεύοντας την Ελλάδα. 

Αρα σύμφωνα με τον Ελληνα πρωθυπουργό, ο υπουργός του «νόμιμα» παίρνει μέρος «στο μοίρασμα της λείας» - για να θυμηθούμε και τον Λένιν- από τις σάρκες του Ελληνικού λαού.

Οσο για την περίπτωση του Τσουκάτου η αυτονόητη ερώτηση είναι απλή: Ποιος είναι κυβέρνηση; Ποιος έχει την ευθύνη της λειτουργίας των κρατικών μηχανισμών που θα έπρεπε να ελέγξουν τέτοιες περιπτώσεις; Ο φούφουτος;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger