Home » , » Εδώ τα καλά cd με υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες

Εδώ τα καλά cd με υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες

Από giorgis , Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 | 2:40 μ.μ.

Του Γ. Γ. 

Λέτε να επιστρέφουν οι εποχές Τόμπρα, τότε που κασέτες με υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες πουλιόταν στην Ομόνοια;
Κι αυτό δεν το λέμε μόνο γιατί σήμερα δεσπόζει στην ειδησεογραφία μια τηλεφωνική υποκλοπή που περιέχει συνομιλία μεταξύ Τριανταφυλλόπουλου και Μαρινάκη. (Ασχετο. Ποτέ δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε λαμόγια περιωπής να είναι τόσο «άνετα» στις τηλεφωνικές τους επαφές. Παλιότερα μάλιστα, πριν εκσυγχρονίσουν τα μηχανήματα τους τα καλόπαιδα της ΕΥΠ, οι τεχνικές αστοχίες που είχαν, τους έκαναν ρόμπα. Εδώ μια χαρακτηριστική περίπτωση και εδώ ένα σχετικό ευτράπελο με δικό μας σύντροφο). Το ισχυριζόμαστε γιατί διαβάζοντας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υπογράφει ο Λεωνίδας Βατικιώτης –στο περιοδικό «Επίκαιρα», κείμενο που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ- το ενδεχόμενο οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες να γίνουν … εμπόρευμα είναι κάτι περισσότερο από πιθανό.

Και να πως έχει η ιστορία. Στον ιδιωτικοποιημένο ΟΤΕ –που σημειωτέον έχει 1.000.000 ευρώ κέρδη την ημέρα- οι Γερμανοί τοποθέτησαν πρόεδρο κάποιον Μιχάλη Τσαμάζ, εξασφαλίζοντας «μυθικούς μισθούς για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, που είναι 17,5 φορές μεγαλύτερος από τον μισθό του Έλληνα πρωθυπουργού και 6 φορές μεγαλύτερος από τον μισθό ακόμη και της Μέρκελ! Συγκεκριμένα, οι ετήσιες απολαβές του Μιχάλη Τσαμάζ ανέρχονται σε 1.488.750,70 ευρώ».
Αξιος όμως ο μισθός τους αφού μείωσαν κατά 6.000 τις σταθερές θέσεις εργασίας στον ΟΤΕ, ενώ παράλληλα το  δουλεμπόριο μέσω των εργολαβιών να ανθεί!
Σ’ αυτή την κατεύθυνση η διοίκηση του ΟΤΕ ανέθεσε την συντήρηση τηλεφωνικών κέντρων και ΚΑΦΑΟ σε ιδιώτες εργολάβους.

Ας δούμε και το αποτέλεσμα που προκύπτει απ’ αυτή την κατάληξη, όπως μας το περιγράφει ο Λ. Βατικιώτης: «Σε λίγο καιρό ο κάθε επιχειρηματίας που θα θέλει να μάθει τι σχεδιάζει ο ανταγωνιστής του, ο κάθε πολιτικός που θα θέλει να ξέρει τα σχέδια των αντιπάλων του, ο κάθε πολίτης που θα θέλει να καταγράψει μια συνομιλία κάποιου άλλου προσώπου για να μάθει έτσι πιθανές ερωτικές, επαγγελματικές ή προσωπικές του επαφές και στάσεις ζωής δεν θα χρειάζεται παρά να βρει έναν από τους εκατοντάδες ανειδίκευτους, κακοπληρωμένους και ευκαιριακούς στην πλειονότητά τους εργαζόμενους που θα έχουν πρόσβαση στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, να τους δώσει ένα ή δύο κατοστάρικα και να του κάνουν τη δουλειά! Πολύ σύντομα θα έχει ένα cd με ό,τι θέλει να ακούσει. Τόσο απλά...».

Είναι κι αυτό ένα από τα καλά των ιδιωτικοποιήσεων. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger