Home » , » Ο δήθεν κεντρώος Μητσοτάκης

Ο δήθεν κεντρώος Μητσοτάκης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 | 3:06 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ο δήθεν κεντρώος Μητσοτάκης. Σαν να λέμε τα ζόμπι είναι χορτοφάγα. Αμ δεν είναι. Κι ο Επίτιμος ήταν αυτό που θα λέγαμε παλαιότερα "μοναρχοφασίστας". Με μια μικρή διαφορά: Ενίοτε σκέπτεται τον εαυτό του ως Μονάρχη, αλλά σε γενικές γραμμές είναι πιστός στο στέμμα.
Να θυμίσω τις δηλώσεις και κυρίως πράξεις του, για την εξυπηρέτηση του Κοκού, όσο είχαμε την ατυχία να τον έχουμε πρωθυπουργό; Να θυμίσω την περίφημη δήλωση για το δημοψήφισμα; Το διακανονισμό για την περιουσία που διεκδικούσε ο Τέως; Να πω ότι στη ΝΔ οι φιλοβασιλικοί βουλευτές ήταν και είναι με το Μητσοτάκη; Ποιός νομίζετε ότι έβγαλε το γιό του; Εκτός από τους τοκογλύφους. Οι φιλοβασιλικοί, που έχουν προηγούμενα με τον Καραμανλή, τον ιδρυτή της ΝΔ, λόγω του δημοψηφίσματος του 1974.

Μη σας ξεγελούν όμως οι δαγκωματιές. Ήδη ο Γεωργιάδης είπε να μην σχολιάζουν οι δικοί του τους άλλους. Λοιπόν στη δεξιά παράταξη υπάρχει από παλιά ένα σύνθημα: "Δεξιά ενωμένη ποτέ νικημένη". Όλες οι φυλές της ενώνονται όταν πρόκειται για μάσα. Κυνηγούν μαζί ως λύκοι, άσχετα αν μετά τσακώνονται για τη μπουκιά. Κι αυτό για έναν απλό λόγο: Η δεξιά πλην κάποιων εξαιρετικών περιπτώσεων δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει μαζί της την πλειοψηφία. Με αυτά που λέει είναι λογικό. Θεοποιεί το κέρδος, θεωρεί το κράτος τσιφλίκι της, βγάζει αναφυλαξία με τα δικαιώματα των εργαζομένων ακόμα και τα βασικά.

Έτσι χρειάζεται αυτό που νεοδημοκρατικό site λέει: "... ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει αυτό το άνοιγμα προς άλλους χώρους γιατί ξέρει καλά ότι για να κυβερνήσει απαιτείται είτε η στήριξη είτε, τουλάχιστον, η ανοχή δυνάμεων στα αριστερά της ΝΔ...". Είναι το μόνο σωστό που λέει και θα εξηγήσω που το πάνε και γιατί λεν ότι τάχα δεν υπάρχει δεξιά κι αριστερά.

Ο Μητσοτάκης ζήτημα να πάρει 20% στις εκλογές μόνος του. Ακόμα κι αν πάνε μαζί του κάποιες τσόντες από Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, Ένωση Κεντρώων, κλπ, πάλι είναι μακριά από αυτοδυναμία. Επιπλέον τα εξωκοινοβουλευτικά αριστερά κόμματα και το ΚΚΕ εμφανίζουν μεγάλη δυναμική. Θέλει λοιπόν να κάνει συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ (ότι θα έχει απομείνει) ΜΕΤΑ τις εκλογές, που θα ξεχάσει τα όσα λέει, όπως ξέχασαν στη ΝΔ τι λέγαν κάποτε για το ΠΑΣΟΚ (πολύ χειρότερα απ' ότι για το ΣΥΡΙΖΑ). Γιατί αυτά που θα κάνει είναι πραγματικός Αρμαγεδδών, ετοιμάζουν το πιο σκληρό Μνημόνιο απ' όλα. Επομένως θέλει κάθε δοσίλογο για να περάσει τα μέτρα του θανάτου.

Ο Γεωργιάδης το γνωρίζει, αλλά θέλει να φτιάξει τη δική του ομάδα για "μετά". Και φυσικά δεν μπορεί να το παίξει κεντρώος. Αλλά ο Γεωργιάδης εξυπηρετεί και το Μητσοτάκη αυτή τη στιγμή, γι αυτό άλλωστε δεν τον διαγράφει. Η ΝΔ κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά. Τους λέει "είμαστε εμείς κι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελάτε μαζί να τον ρίξουμε. Μετά αλώνουμε το δημόσιο και ότι αρπάξουμε". Το "δεξιά ενωμένη" που λέγαμε.

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει τις πιο φασιστικές αντιλήψεις και νοοτροπίες. Φυσικά υποκρίνεται. Θυμίζω στους παλαιότερους τι είχε κάνει ο Επίτιμος, όταν ήταν πρωθυπουργός, πότε δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας, πότε ξεσάλωσαν περισσότερο οι μπάτσοι που "αυτοί ήταν το κράτος"! σύμφωνα με τον τότε πρωθυπουργό, πως φέρθηκαν στους απεργούς, πότε συνελήφθηκαν χωρίς στοιχεία αθώοι σαν τον Ε. Σκυφτούλη...

Ο Κούλης μετά την ανάληψη εξουσίας θα βγάλει το προσωπείο του κεντρώου και θα φανεί πόσο ακροδεξιός είναι κάνοντας ΟΛΑ τα χατίρια των νεοναζί, συμμαχώντας ταυτόχρονα με το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα παίξει το άχαρο ρόλο της ΔΗΜΑΡ, έχοντας παρόμοια κατάληξη. "Τα πάντα για την εξουσία" είναι το ρητό των Δρακουμέλ. Είναι αδίστακτοι και πάρα πολύ επικίνδυνοι. Όλα όσα κάνουν έχουν σκοπό την εξαπάτηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger