Home » , » Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Μενίδι, Τετάρτη 05/07, 8μμ στην κεντρική πλατεία

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Μενίδι, Τετάρτη 05/07, 8μμ στην κεντρική πλατεία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 | 2:09 π.μ.

Πηγή: Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α)

Όλοι και όλες στην αντιφασιστική συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία Μενιδίου, την Τετάρτη 05/07, στις 8μμ, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μετανάστης εργάτης από ακροδεξιό τάγμα εφόδου την Πέμπτη 29/06.

Με αφορμή το θάνατο 11χρονου στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα στις 11 Ιουνίου, διάφορες ακροδεξιές γκρούπες επιχειρούν να καλλιεργήσουν το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία στην τοπική κοινωνία, έχοντας ως αποδιοπομπαίο τράγο την κοινωνική ταυτότητα των Ρομά που ζουν στην περιοχή.

Κόντρα στο φασισμό που προσπαθεί να ηγεμονέψει στην περιοχή και να δημιουργήσει εμφύλιο των φτωχών προς όφελος των συμφερόντων των αστών, είναι απαραίτητο να προτάξουμε την αλληλεγγύη μας και να τσακίσουμε κάθε ακροδεξιά απειλή. Είναι χρέος μας να διατηρήσουμε τη συνθήκη που δηλώνει την έντονη πολιτική αδυναμία που αντιμετωπίζει ο ακροδεξιός χώρος στην Ελλάδα κόβοντας την παραμικρή τους όρεξη για κοινωνικό κανιβαλισμό.

Ο βασικός εκφράστης του φασισμού, η Χρυσή Αυγή, διατηρεί τα κοινοβουλευτικά ποσοστά της και ο οποιοσδήποτε εφησυχασμός θα αποτελέσει έναυσμα για την κοινωνία σήψης που οραματίζεται.

Αλληλεγγύη στους Ρομά.
Ούτε σπιθαμή γης στους φασίστες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger