Home » » Eίναι επιλογή των Τσίπρα-Καμμένου να αφήσουν την αεροπυρόσβεση με τα «αρχαία» Canadair!

Eίναι επιλογή των Τσίπρα-Καμμένου να αφήσουν την αεροπυρόσβεση με τα «αρχαία» Canadair!

Από Unknown , Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 | 4:21 μ.μ.

Με περισσή υποκρισία και με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία να ανταποκριθεί στις ανάγκες της επικοινωνιακής-προπαγανδιστικής κυβερνητικής πολιτικής κινήθηκε ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην 112 Π.Μ, στην Αεροπορική Βάση της Ελευσίνας επιθεωρώντας τα κατακουρασμένα πυροσβεστικά αεροσκάφη, αλλά και το προσωπικό που δίνει τιτάνια μάχη.
 Στόχος της επίσκεψης του Τσίπρα ήταν να αποπροσανατολίσει και να επιρρίψει τις ευθύνες των πολιτικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «στην εποχή, τις συγκυρίες…»Είπε χαρακτηριστικά:
«Η δημοσιονομική προσαρμογή και οι στερήσεις μείωσαν τις αναγκαίες δαπάνες της πολιτείας και για την βελτίωση και αναβάθμιση της υλικοτεχνικής υποδομής, αλλά «έγιναν βήματα το τελευταίο διάστημα για να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο», είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως γίνεται τεράστια προσπάθεια τα υπάρχοντα πτητικά μέσα να βρίσκονται σε διαθεσιμότητα».
Με τον τρόπο αυτό, Τσίπρας και Καμμένος, επιχειρούν να αποκρύψουν τις προτεραιότητες της πολιτικής.
Τα δάση και τα σπίτια δεν καίγονται, οι άνθρωποι δεν απειλούνται γενικά και αόριστα.
Τσίπρας και Καμμένος έδωσαν 600 Εκατομμύρια δολάρια για να εκσυγχρονίσουν τα παμπάλαια αμερικανικά ανθυποβρυχιακά αεροσκάφη ORION και δεν αγόρασαν πυροσβεστικά αεροσκάφη.
Δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επέλεξε να ικανοποιήσει τις ανάγκες που απορρέουν από τον Μεγαλοιδεατισμό του αστικού κόσμου, όλων αυτών που σχεδιάζουν ΑΟΖ, μοιράζουν ενεργειακές πηγές, αναβαθμίζουν την θέση και τον ρόλο τους στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο πιο πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, κάνει τα κέφια των Αμερικανών και Ελλήνων επιχειρηματιών της πολεμικής βιομηχανίας!
Που να βρεθούν ευρώ λοιπόν για πυροσβεστικά αεροσκάφη;
 Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου:
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger