Home » , » Σοβιετόφιλος δωσίλογος: Σα να λέμε, Ελβετός λιμενοφύλακας (βίντεο)!

Σοβιετόφιλος δωσίλογος: Σα να λέμε, Ελβετός λιμενοφύλακας (βίντεο)!

Από askordoulakos , Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 | 12:42 π.μ.

«Τας πόλεις απόλλυσθαι, όταν μη δύνωνται τους φαύλους από των σπουδαίων διακρίνειν» (χάνονται οι πόλεις, όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους φαύλους, από τους έντιμους). 
Αντισθένης
______________________

Και ξαφνικά, τα τσουτσέκια της Μέρκελ ανακάλυψαν τη Σοβιετία!

Είναι γνωστό το ποστάρισμα του υφυπουργού Facebook και υγείας, Π. Πολάκη, που  έκανε μια έμμεση αναφορά στη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης περί «Κολομβίας», παρουσιάζοντας τους Πάνο Καμμένο και Νίκο Παππά ως κατακτητές του Διαστήματος, με λεζάντα της φωτογραφίας: «Όχι κολομβια, ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριακου !!!! — μαζί με Βλαντιμηρ ιλιτς καμενωφ και Ιωσηφ βησσαριονοβιτς παππωφ»!

Κι όλα αυτά τα λέει ένα εξέχον μέλος της γερμανόφιλης αγέλης, που παριστάνει την κυβέρνηση, μόνο και μόνο για... τα φράγκα και...τη μούρη.

Μιας δωσιλογικής κι αδίστακτης κλίκας, που δεν ορρωδεί προ ουδενός, που δε διστάζει να εξοντώνει (φυσικά-ψυχικά-οικονομικά) τον πληθυσμό προς όφελος της Bundesbank και των υπολοίπων... ευαγών χρηματοπιστωτικών οίκων, που έχει παραδώσει τη χώρα της για 100 χρόνια στο 4ο Ράιχ και το ΝΑΤΟ.

Αυτός  ο τύπος, λοιπόν, βγαίνει θρασύτατα κι ανερυθρίαστα και παριστάνει το σοβιετόφιλο, ενώ παρομοιάζει το Λένιν με τον... Καμμένο και το Στάλιν με το... Ν. Παππά!

Βλαξ; Ξετσίπωτος; Καραγκιόζης; Όλα μαζί; Ποιος ξέρει;  

Ασχέτως, με ποια γνώμη έχει ο καθένας για το ιστορικό φαινόμενο της ρωσικής επανάστασης και κατ’ επέκταση της ΕΣΣΔ, για το  Λένιν, το Στάλιν κλπ, δε μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι η επανάσταση του Οκτώβρη του 17, ήταν η πρώτη απόπειρα των ταπεινών και καταφρονεμένων του κόσμου, να βγουν από το σκοτάδι, όχι προσωρινά, αλλά με σκοπό να μείνουν παντοτινά κάτω από το φως του ήλιου. Γι αυτό-στην αρχή τουλάχιστον- συγκλόνισε κι ενέπνευσε πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους παγκοσμίως (χαρακτηριστική η ταινία «Τhe Reds» και οι ταξειδιωτικές εντυπώσεις του Ν. Καζαντζάκη).

Δε μπορεί κανείς να αγνοήσει το γεγονός, ότι η ΕΣΣΔ τσάκισε το ναζισμό κι ότι ανάγκασε τις εξουσίες της Δύσης να προχωρήσουν σε σημαντικές παροχές-παραχωρήσεις προς την εργατική τάξη, ήτοι το κοινωνικό κράτος.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ουδέν υποκείμενο επιπέδου Πολάκη δικαιούται να πιάνει στο στόμα του τις-πάσης φύσης- κατακτήσεις της ΕΣΣΔ.

Ταυτίζει στα μάτια του κόσμου, τα εκατομμύρια των νεκρών του αντιφασιστικού αγώνα με τα μούτρα του, μαγαρίζοντας τη μνήμη τους. Ο καλύτερος λαγός της φασιστικής Δεξιάς κι Ακροδεξιάς: «Να ποιοι είναι οι κομμουνιστές!» κράζουν από το πρωί στα κανάλια οι Μπουμπούκοι, οι Καψήδες κι οι Μπογδάνοι.

Μη συγχύζεστε αγαπητοί φιλελέδες. Δεν είναι κομμουνιστές αυτοί οι τύποι. Είναι πολύ χειρότερα ρεμάλια και απείρως χειρότερα δουλικά από σας, διότι δε σέβονται, ούτε τους αγώνες, ούτε τις θυσίες των πάλαι ποτέ συντρόφων τους.  

Είναι σαύρες, όπως λέει κι ο Τζιμάκος, ο Πανούσης.

Το βίντεο που ακολουθεί, το επιβεβαιώνει.


Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger