Home » » Τι πραγματικά σημαίνει η νέα επίθεση του Φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τι πραγματικά σημαίνει η νέα επίθεση του Φασιστικού ΣΤΟΧΟΥ εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Από Unknown , Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 | 12:41 π.μ.

Φαίνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ έχουν ενοχλήσει πολλούς.
Οι επιθέσεις που δεχόμαστε από τους φασίστες και τους μιλιταριστές είναι τροχιοδηκτικές βολές αφού τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα που θίγονται από την προσπάθεια μας είναι πολύ μεγάλα.
Ας ξεδιπλώσουμε όμως το κουβάρι.

Η επίθεση που ξεδιπλώνει ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ με το άρθρο του " ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ" ουσιαστικά έρχεται να υπερασπιστεί τις κυρίαρχες πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την πολεμοκαπηλεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και το πλούσιο έργο της Αμερικανικής πρεσβείας.
Με την εμετική -ως συνήθως- αρθρογραφία τους προσπαθούν να αποκρούσουν τις απόψεις μας, όπως αυτές εκφράστηκαν στις παρακάτω ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:
Τρομοκρατική πτήση F 16 στα ελληνο-αλβανικά σύνορα! http://diktiospartakos.blogspot.gr
Έτσι εκπαιδεύονται οι Φασίστες στον Στρατό-ΠΕΝΕΦΥΟ: Στιγμιότυπα από το εν εξελίξει Βασικό Σχολείο Μαχητού - ΦΩΤΟ
http://diktiospartakos.blogspot.gr

Ουσιαστικά υπερασπίζονται την πολεμική σύγκλιση μεταξύ της ελληνικής και αμερικανικής κυβέρνησης που πραγματοποπιείται στη βάση συγκεκριμένων συμφερόντων (ενεργειακοί σχεδιασμοί-γεωστρατηγικές στοχεύσεις, πολεμική βιομηχανία).
Υπερασπίζονται την στρατιωτικοποίηση του λαού μας που επιχειρεί η κυβέρνηση, με βασική επιδίωξη την συγκρότηση και επιχειρησιακή δράση της ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ που θα επιβάλλει τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής.
Η στρατιωτική δράση της κυβέρνησης δεν περιορίζεται σε Ασκήσεις και σχεδιασμούς, αλλά υλοποιείται καθώς ήδη στρέφεται κατά των προσφύγων, συμμετέχοντας στους βομβαρδισμούς των λαών Μέσης Ανατολής και Αφρικής, δίνει δείγματα γραφής στα βόρεια σύνορα, με τη μορφή τρομοκρατικών πτήσεων.
Όμως δεν στρέφονται μόνο οι φασίστες του ΣΤΟΧΟΥ εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ.
Στις αρχές Οκτωβρίου, το μιλιταριστικό σάιτ defence-point.gr μας επιτέθηκε υπερασπιζόμενο τον Άξονα του πολέμου μεταξύ των κρατών Ελλάδας-Ισραήλ!
Ενοχλεί η Αντιπολεμική δράση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ http://diktiospartakos.blogspot.gr
Φυσικά τους προβληματίζει η δράση μας μέσα και έξω από τον Στρατό.
Είναι όμως μόνο αυτό;
Μήπως αγωνιούν για την επιτυχία των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει για την Ανασυγκρότηση του Αντιπολεμικού Κινήματος και της συγκρότησης Αντιπολεμικού Συντονισμού;

Εμείς τους λέμε απλά: ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ!

 ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ: 6932 955437 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger