Home » , , » Σχολή ανανδρίας.

Σχολή ανανδρίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 | 8:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η σχολή Σαμαρά παραδίδει συνεχώς μαθήματα διαφθοράς, αλαζονείας, ύβρεων, συκοφαντιών, τυχοδιωκτισμού και πολλά άλλα.

Δεν θα ασχολούμουν με ένα πολιτικό πτώμα, όπως είναι ο Σαμαράς, αλλά οι δάσκαλοι της “αντρικής” σχολής διέπραξαν ακόμα μια απρέπεια: Προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σπιλώσουν μια νεκρή!
Για την ακροδεξιά δεν φτάνει να διωχθεί κάποιος ζωντανός αντίπαλος. Όπου “εχθρό” θεωρούν όλους όσους δεν υπακούν στις παράλογες απαιτήσεις τους. Πρέπει να συνεχίσει να διώκεται και μετά θάνατο! 

Ο πορφυρογέννητος γιος του Αντώνη Σαμαρά αντέγραψε, η καθηγήτρια που τον έπιασε, απολύθηκε. Η αντιγραφή δεν είναι τόσο σοβαρό παράπτωμα, αλλά η πολιτική δίωξη είναι.
Η νοοτροπία των διώξεων υπάρχει σε όλους τους ακροδεξιούς πολιτικούς. Και στο Μητσοτάκη. Η δεξιά πάντοτε μας κυνηγούσε. Απειλούσε, συνελάμβανε, εξόριζε, βασάνιζε, εκτελούσε και δολοφονούσε όχι μόνο Κομμουνιστές αλλά και όσους τυχόν δεν υποτάσσονταν στην ηλιθιότητα της.

Πίσω από την απόλυση της εκπαιδευτικού, η οποία απεβίωσε, μέχρι το μαύρο στην ΕΡΤ και τον πόλεμο κατά των δημοσίων υπαλλήλων, κρύβεται η αντίληψη πως το κράτος είναι μόνο για τους ημετέρους. Πως τα κομματόσκυλα μπορούν ανενόχλητα να πλιατσικολογούν, να κάνουν ό,τι γουστάρουν, εις βάρος των υπολοίπων.
Το ότι η καθηγήτρια διώχθηκε επειδή τόλμησε να κάνει το καθήκον της, το γνωρίζουν οι πάντες, πλην φυσικά των δήθεν ανεξάρτητων δικαστών.

Αλλά υπάρχουν και χειρότερα. Οι αυλικοί του Σαμαρά προσπάθησαν να κάνουν την αγιογραφία του πλέον αποτυχημένου νεοδημοκράτη. Που πολέμησε τη ΝΔ όσο κανένας άλλος αστός πολιτικός. Από κει και σύνθημα το “αλήτη προδότη Σαμαρά” των οπαδών του Μητσοτάκη. 

Όπως κάθε κόλακας, κάποιος νεοφιλελέ ακροδεξιός καραγκιόζης, προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Αποπειράθηκε πρόσφατα να πείσει, πως το θύμα δεν ήταν η εκπαιδευτικός, αλλά ο γιος του Σαμαρά και κατ' επέκταση ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός!

Η ηλιθιότητα κι ο παραλογισμός είναι προφανής. Κανείς δεν χρειάζονταν κάτι τέτοιο, για να γίνει αντιπαθής ο Σαμαράς. Ο ίδιος με όσα έκανε ως βουλευτής, αρχηγός κόμματος και Πρωθυπουργός κατάφερε να τον σιχαθούν οι πάντες.
Θυμόμαστε ενδεικτικά, την άγρια καταστολή, τις άδικες απολύσεις, το Μνημόνιο με τα χαράτσια, τις πολιτικές τούμπες, τα σκάνδαλα φίλων και συγγενών και πάρα πολλά άλλα. Γενικά διέλυσε την Οικονομία, ξεπούλησε τη χώρα και καταδίωξε ξένους και Έλληνες οικονομικά ασθενέστερους.
Τώρα, το πολιτικό “ζόμπι” απειλεί με εξώδικο όσους θυμούνται τα λάθη του κι αντιδρούν! Κλασικός φασίστας. 

Αλλά τονίζουμε δεν είναι μόνο ο Σαμαράς. Όλη η ΝΔ έχει την ίδια τακτική. Υπερασπίζεται το λάθος, το ψέμα, τη λαμογιά, την αδικία μέχρι εσχάτων. Δεν φτάνει που είναι διεφθαρμένοι κανίβαλοι, υπερασπίζονται σθεναρά, χωρίς καμία ντροπή την “ανθρωποφαγία” τους.

Ποια διαφορά αυτής της αθλιότητας από το “χτυπάνε τη Μαρέβα” του Κυριάκου; Ίδιο σκεπτικό, ίδια ξετσιπωσιά. Τέτοιοι κομπλεξικοί, όταν αποκτήσουν δύναμη γίνονται πολύ επικίνδυνοι. 

Υπάρχουν βέβαια πολλές αντιδράσεις κυρίως εκπαιδευτικών σε αυτή την ανηθικότητα. Οι προκλήσεις των παρατρεχάμενων του Σαμαρά δεν μένουν αναπάντητες, ενώ η προσπάθεια εξαγιασμού και ξεπλύματος του Αντώνη Σαμαρά γυρίζει εναντίον των εμπνευστών της.
Η αλαζονική τους συμπεριφορά μας θυμίζει ποιοι είναι πραγματικά: Άθλιοι συκοφάντες, θρασύδειλοι υπηρέτες πλουσίων αφεντικών και άχρηστοι κηφήνες. Κυρίως όμως απάνθρωποι, σκληροί και αδίστακτοι. Ο λαός πράγματι δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Φροντίζουν οι δεξιοί να μας θυμίζουν διαρκώς με τι κουμάσια έχουμε να κάνουμε..

Μια επιστολή του προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρουτού, που τιτλοφορείτε “Στη μνήμη της Φώφης Μπουλούτα και στο όνομα της αλήθειας…” περιγράφει αναλυτικά τα γεγονότα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger