Home » , » Λέτε η συστράτευση του Τσατσόπουλου με την Ν.Δ., να του είναι αφετηρία για να "τακτοποιήσει" την άλλη μισή Αθήνα που "άφησε απήδηχτη";

Λέτε η συστράτευση του Τσατσόπουλου με την Ν.Δ., να του είναι αφετηρία για να "τακτοποιήσει" την άλλη μισή Αθήνα που "άφησε απήδηχτη";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 | 8:24 μ.μ.

Με την λαϊκή έκφραση "Ψώνισε από σβέρκο" θα μπορούσαμε να χαρακτηρίζαμε την ανακοίνωση της Ν.Δ με την οποία μας πληροφορεί ότι στις επόμενες εκλογές θα εντάξει στα ψηφοδέλτια της τον "καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο".

Προφανώς ο ρεμπεσκές αυτός, έχοντας γλυκαθεί τρελά από την παχυλή βουλευτική αργομισθία που έπαιρνε, σαν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παρά τις κατηγορηματικές δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν (μετά την αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το Ποτάμι) ότι αποσύρεται οριστικά από την πολιτική για να "αφιερωθεί στο συγγραφικό του έργο", σήμερα αναθεωρεί τις περασμένες απόψεις του, οι οποίες φυσικά ήταν υποκριτικές.

Κι αυτό το διαπίστωνε οποιοσδήποτε παρακολουθούσε έστω και επιφανειακά την διαδρομή του, από τότε που παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς όμως να παραδώσει την βουλευτική του έδρα. Ηταν ξεκάθαρο ότι αναζητούσε με κάθε τρόπο την πολιτική του επιβίωση -και τα προνόμια που προσφέρει το βουλευτιλίκι- με τον μόνο πολιτικό φορέα που μπορούσε να του προσφέρει ελπίδες για κάτι τέτοιο. Την Ν.Δ.

Καταφερόταν με μένος στο κόμμα το οποίο τον έκανε βουλευτή, σε τηλεοπτικές του παρουσίες, καθώς και στο βιβλίο του «Ήμουν κι εγώ εκεί», κάνοντας ταυτόχρονα ευμενή σχόλια για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και η προσπάθεια του Τατσόπουλου είχε αποτέλεσμα και μάλιστα η "μεταγραφή" του στην Ν.Δ., είχε προαναγγελθεί έμμεσα από την  Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο τύπος αυτός ο οποίος υπήρξε «φυτευτός» τηλεκαρνάβαλος της κυβερνώσας "Αριστεράς", δεν είναι χθεσινός στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας μας.
Τα "κύματα" χυδαιολογίας και κρετινισμού που έχει εξαπολύσει κατά καιρούς ατέλειωτα. .Απ’ το «χαζοβιόλα» που απέδωσε στην Νατάσσα Μποφίλιου, γιατί οι απόψεις που παρουσίασε σε συνέντευξη της δεν άρεσαν στον παραλογοτέχνη, μέχρι τον ακραίο σεξισμό που μας σερβίρισε από τα έδρανα της βουλής.
Από την εποχή που δήλωνε «Είμαστε όλοι χρυσαυγίτες», μετά την εκτέλεση των δυο μελών της Χ.Α., για να τον "αδειάσει" δημόσια ο τότε σύντροφος του Νίκος Φίλης, μέχρι τότε που έπαιρνε σβάρνα τα τηλεοπτικά κανάλια, μαζί με τον Α. Γεωργιάδη, για να ρίχνουν τα βέλη του στον δήμαρχο Χαλανδρίου για την επιλογή του να ακουστεί ο ύμνος του ΕΑΜ.

Λέτε η συστράτευση του Τσατσόπουλου με την Ν.Δ., να του είναι αφετηρία για να "τακτοποιήσει"  την άλλη μισή Αθήνα που "άφησε απήδηχτη";
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger