Home » , , » Κ. Παπακώστα: Ενα γελοίο εξουσιαστικό θρασίμι

Κ. Παπακώστα: Ενα γελοίο εξουσιαστικό θρασίμι

Από giorgis , Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 | 3:34 μ.μ.

Με το πολιτικό σούργελο, που λέγεται Κατερίνα Παπακώστα και το οποίο ο Τσίπρας στα πλαίσια των τυχοδιωκτικών συνεργασιών του, την έκανε υφυπουργό μπάτσων και καταστολής, (ο πρωθυπουργός έκανε γαργάρα έκανε γαργάρα τα όσα "κοσμητικά επίθετα" του απέδιδε το πρώην στέλεχος της Ν.Δ), έχουμε ασχοληθεί και στο παρελθόν. 

 Διαβάζοντας σήμερα στα πρακτικά της βουλής, την ομιλία που έκανε χτες, η Κ. Παπακώστα, στα πλαίσια της συζήτησης του προϋπολογισμού, μετά από τα γέλια που μας προκάλεσε, μας έκανε εντύπωση το επίπεδο θράσους και αναίδειας που έφτασε αυτό το εξουσιαστικό θρασίμι.
Μας είπε,ούτε λίγο ούτε πολύ ότι για να σχολιάζουμε τα πεπραγμένα της σαν κυβερνητικό στέλεχος πρέπει πρώτα να παίρνουμε την άδεια της! (Αν θα είναι γραπτή η προφορική δεν μας το διευκρίνισε). Και μάλιστα αυτή η "κυρία" τόνισε ότι αυτό το επιβάλει η Δημοκρατία!
Το εξ' ίσου εντυπωσιακό είναι ότι κανείς από τους συναδέλφους της που την ακολούθησαν στο βήμα της βουλής, -ούτε καν ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας- δεν σχολίασαν το παραμικρό απ' όσα αδιανόητα είπε η Κ. Παπακώστα! 

Και για να μην τυχόν δημιουργηθεί σε κάποιον/α η αίσθηση ότι υπερβάλουμε, αντιγράφουμε το ακριβές απόσπασμα, από τα πρακτικά της βουλής με τα όσα είπε η υφυπουργός:

" Όσοι σχολιάζουν δίχως την έγκριση και την άδειά μου –αυτό δεν επιτρέπεται στη Δημοκρατία- και θεωρούν ότι η συμμετοχή μου στην Κυβέρνηση είναι προϊόν συναλλαγής και δη δέσμευσης για τις με αφορμή ίσες σχέσεις με τη συμφωνία των Πρεσπών, να ξέρουν ότι αν το συνεχίσουν –το λέω σήμερα δημόσια και με τον πιο επίσημο τρόπο από το Βήμα της Βουλής- θα με βρουν απέναντι, όπως δεν έχω κάνει ποτέ τα δεκαοκτώ χρόνια που πολιτεύομαι στη χώρα μας και συμμετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού, με όλα τα όπλα που η Δημοκρατία μου παρέχει".

 Προφανώς δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε αυτή την αστειότητα. (Νομίζουμε ότι είναι μια απ' τις μεγαλύτερες παπαριές που έχουν ακουστεί στο κοινοβούλιο τους και το ότι πέρασε εντελώς απαρατήρητη από όλα τα ΜΜΕ δεν μας εντυπωσιάζει).
Απλώς να θυμίσουμε τι "έσερνε" στο παρελθόν στον Τσίπρα αυτό το τρισμέγιστο πολιτικό στέλεχος όταν βρισκόταν βουλευτής της Ν.Δ., πριν "κοσμήσει" τα κυβερνητικά βουλευτικά έδρανα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger